Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Mobilni telefoni > Apple iPhone

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

IPhone 7, Jet Black, 128 Gb,Crni, UVOZ ZH,BROJ 7

22.000 dinFiksno

Velika Plana
Korišćeno
1.790
5
pre 8 dana
Radovanovic
Član od 28.05.2012.
Svi oglasi
NA PRODAJU ! ! ! ! REZERVISANO - NIŠ ! !! !

IPhone 7, Jet Black, Crni, sa 128 GB Memorije , kupljen i uvezen iz Svajcarske od prvog vlasnika ! Telefon je vracen na Fabricko podesavanje od strane vlasnika , sa moje strane instaliran I proveren, potrebno je Samo da se prijavite sa svojim mejlom i nalogom ako ga imate u Apple Store ili da napravite sebi Nov da biste mogli da skinete sve potrebne aplikacije Koje biste Telekom da imate ! Sve radi perfektno I funkcionise ! Ocuvan I Prelep Telefon ! Sa minimalnim znakovima koriscenja ! Najnoviji Softver aktuliziran sa 14.2 instaliran sa moje strane !  Dobijate ga sa Novim apsolutno punjacem I bez Originalne Kutije jer sam ga takvog I ja kupio ! Moze licno gledanje I preuzimanje Telefona , a moze i slanje preko kurirske sluzbe, Post Expressa uz Vasu nadoknadu postarine ! Kada zovete recite da se radi o ponudi pod brojem 7 .
! ! ! ! ! ! !   ZAMENE ME NE INTERESUJU ! ! ! ! ! ! ! !  na Takve  poruke ne zelim niti cu odgovarati bez ljutnje ! ! ! Zbog veoma loseg dosadasnjeg iskustva I mnogo loseg Naravno da ljudi nisu iskreni ne zelim takav vid saradnje ! Srecno ! ! ! ! Za sve velike  strucnjake na  sajtu Telefon IMA 128 gb MEMORIJE a raspitajte se o ceni Samo jednog GB na Telefonu ? ? Krece se od 1-1.5 eura Pa se preracunajte I posle mozemo da diskutujemo o ceni a ne da slusam neke nebuloze I uporedjivanje ovog Telefona sa 16 ili 32 GB ? ? ? ? Izvinjavam se svim ostalim korektnim kupcima Ali sam ovo morao da napisem zbog takvih Experta telefonskih ! ! Hvala Vam puno ! ! !
ID Oglasa: #108240450
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.