slika
slika
slika
slika
1 od 4

Sagem 533 Cristal Swarovski - SimFree

2.200 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
205
4
pre 12 dana
Milos
Član od 03.04.2012.
Svi oglasi

Jedinstven na KP a mozda i u Srbiji po izgledu zbog kristala swarovski po prednjj ovici telefona i jedan red nazad na poklopcu - Sagem 533 kristal Crna maska prednja oivicena sa Swarovski kristalima a tako i nazad na poklopcu baterije jedna linija sa kristalima duz poklopca, Telefon je Jedinstven po izgledu u Srbiji , ispravan u potpunosti i ocuvan sa ponekom sitnom ogrebotinicom, stigao iz inostranstva kao SimFree znaci radi na svim nasim karticama, u meniju NEMA Srpski vec samo Engleski i meni je prilagodjen Kristalima, lepog i lakog menija za koriscenje sa mnostvom aplikacija korisnih, kamera lepo radi, klizni mehanizam dobar utegnut, mogucnost dodavanja microSD kartice(ne dobija se) Uz telefon ide Punjac original . BEZ ZAMENA samo KESH.   Slike su lose ali telefon je prelep uzivo.

EXTRA Telefon za lepsu polovinu da bude vidjena i zanimljiva sa telefonom. Telefon je mnogo lepsi uzivo stojim svojim visegodisnjim boravkom ovde iza napisanog(slike nisu htele biti bolje. . . )

POGLEDAJTE I OSTALE MOJE OGLASE MOZDA NADJETE NESTO STO BI VAS ZANIMALO.

 

Licno preuzimanje u Beogradu/Konjarnik za ostale REGISTROVANE kupce moguce slanje Postexpresom i placanje pouzecem, ZA NEREGISTROVANE I NEGATIVNO OCENJIVANE PRVO UPLATA NA TEKUCI RACUN PA SLANJE ! ! !

 

Odgovaram na SMS i KP poruke

ID Oglasa: #136788511
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.