• Mobilni telefoni
  • Realme
  • Mesto
  • Stanje
Zlatni Oglas
Realme 5

Realme 5, memorija 4 128 , brutalan telefon , ...

70 €
Zamena moguća
4
0

postavljen

juče

Sopot

OTKUP telefona

Najpovoljniji otkup. .. ..

Kupujem
7
0

postavljen

juče

Beograd

Realme 8

Telefon puni, pali, diže sistem. Kada mu ubacim karticu ...

1.990 din
101
3

Zrenjanin

realme 8 pro

Telefon kao nov. Sve perfektno radi, bez ogrebotina, prodaje ...

120 €
15
0

postavljen

juče

Novi Sad

Realme C11 32gb NOVO

Telefon je nov, neotpakovan. Uz telefon ide zaštitno staklo ...

55 €
8
0

postavljen

juče

Niš

Idi na

Realme

Na KupujemProdajem možeš otkriti raznovrsnu ponudu Realme mobilnih telefona. Izdvajaju se aktuelni modeli kao što su Realme GT Neo 3, Realme GT2 Pro i Realme 11 Pro, ali i cenovno pristupačne varijante poput Realme C55, Realme 10, sve to možeš pronaći na KP.

Ako imaš želju da svoj Realme telefon prodaš ili zameniš, KupujemProdajem je idealno mesto za tebe. U nekoliko jednostavnih koraka možeš postaviti oglas za prodaju ili zamenu, bez dodatnih komplikacija.

Kako da na KP pronađeš Realme mobilni telefon po svom ukusu?

U grupi Realme mobilni telefoni naći ćeš oglase različitih modela ovog proizvođača, bilo da su na prodaju ili ponuđeni za zamenu. Da bi precizno pronašao model koji odgovara tvojim željama i potrebama, iskoristi filtere za pretragu. Pomoću njih možeš sortirati oglase prema modelu, stanju uređaja ili cenovnom rangu.

Ukoliko trenutne postavke pretrage ne daju očekivane rezultate, sačuvaj pretragu kako bi bio automatski obavešten čim se pojavi oglas koji odgovara tvojim kriterijumima. Kada naiđeš na oglas koji ti privuče pažnju, možeš direktno komunicirati s prodavcem preko KP Poruka. Nakon što završiš kupovinu, nemoj zaboraviti da oceniš prodavca, kako bi i drugima olakšao odlučivanje.

Nameravaš da prodaš svoj Realme telefon na KP?

Posle registracije, u nekoliko koraka možeš postaviti oglas. Preporučujemo ti da dodaš jasne i kvalitetne fotografije koje će potencijalnim kupcima pokazati tačno stanje tvog telefona. U opisu oglasa navedi sve bitne informacije o uređaju.

Za veću vidljivost tvog oglasa možeš iskoristiti različite KP Promocije.

Odgovaraj na upite potencijalnih kupaca strpljivo i sa razumevanjem. Po završetku prodaje, pozovi kupca da ti ostavi ocenu, jer će ti dobre ocene pomoći pri budućim prodajama na KP.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.