slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Nosac / Drzac kaciga - citajte opis zbog stanja/narucivanja

1.500 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
5.775
105
pre 6 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Nikola Novakovic
Član od 13.08.2011.
Svi oglasi

Edit 10.034. : trenutno na stanju 7 komada u crnoj boji, za ljude koji zele da poruce na adresu mogu da ponudim slanje paketa kao cc paket, placanje unapred na racun zajedno sa postarinom a postarina za cc paket je 200din, jmza one koji ne znaju to je slanje paketa unutar zemlje i rok isporuke je duzi nego post expres, obicno stize za 5 dana pa kome nije hitno na ovaj nacin moze da ustedi na postarini

 

Drzac za 2 kacige, za garazu, kucu ili gde vec zelite da ga montirate, novo u potpunosti, ispod nosaca moze da se okaci i jakna ili da se ostavi nesto drugo (rukavice, potkapa), mozete dobiti u boji koju zelite (crna, crvena, siva, teget, bela, narandzasta. . . ) pitajte pa cu vam reci da li je moguce za neku specificnu.  
Navuceno je providno gumeno crevo na delovima gde se kaciga stavlja kako bi manje klizalo kao i na delu ispod gde se kaci jakna ili sta cete vec po potrebi stavljati

Moguce licno preuzimanje tokom celog dana u Zelezniku kao i vikendom ali naravno uz prethodni dogovor. Moguce licno preuzimanje i na Novom Beogradu pored restorana Bela Reka (Tosin bunar 167a) radnim danima od 8 do 16h uz prethodni dogovor.

ID Oglasa: #86617695
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.