slika
1 od 1

IPONE set za održavanje lanca

3.400 din

Vršac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
235
6
pre 12 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Goxycomotors
Član od 02.03.2013.
Svi oglasi
Set ROAD CHAIN CARE je namenjen da olakša podmazivanje i čišćenje lanca tokom cele sezone.
U setu se nalazi sve što vam je potrebno da lanac pravilno održavate i tako mu produžite radni vek.
Set se sastoji od spreja za čišćenje, spreja za podmazivanje i podesive četke.

- Sprej za čišćenje lanca - Chain Cleaner:
Ipone Chain Cleaner namenjen je čišćenju svih tipova lanaca drumskih i kros motora kao i lanaca ostalih vozila (moped, ATV, karting. . . ). Uklanja naslage, ulja, peska, zemlje, itd. Ekstra snažan odmašćivač sa dve pozicije mlaznice koji uklanja i najjače masnoće, a da pri tome ne oštećuje O-X-Z gumice u lancu. Isparava vrlo brzo.

- Sprej za podmazivanje lanca - X-Tream Chain Road:
Namenjen je za sve tipove lanca O-X-Z (ring) na motociklima. Sastav formule Ipone X-Tream Chain Road je baziran na masti sa kalcijum sulfatom i aditivima koji garantuju smanjenje trenja i gubitak snage. Dizajniran je tako da se zadržava na lancu pri velikim brzinama i visokim temperaturama. Otporan je na vodu, sprečava stvaranje korozije. Upotrebom spreja smanjuje se istezanje i produžava radni vek lanca i lančanika. Podesiva mlaznica obezbeđuje precizno nanošenje spreja. Ima visoku otpornost u ekstremnim uslovima, a na lancu se zadržava i do 800 km.

- Četka za čišćenje lanca :
Dizajn četke omogućava lakše čišćenje lanca, izrađena je od kvalitetnog PVC materijala koji joj obezbeđuje dugotrajnu upotrebu. Obuhvata lanac sa tri strane i efikasno uklanja nečistoću sa teško dostupnih mesta, na lancu ne ostaju oštećenja.
ID Oglasa: #114806325
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.