slika
1 od 1

ipone trans scoot 80w90 125ml

600 din

Zrenjanin
Novo
91
1
pre 2 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mototabak-Servis I Trgovina online
Član od 14.07.2011.
Svi oglasi
Ipone TRANS 4 80W90 je visokokvalitetno mineralno ulje obogaćeno pažljivo odabranim aditivima kako bi se obezbedila zaštita od ekstremnog opterećenja, pritiska , korozije i sprečila oksidacija vitalnih delova. Višenamensko ulje namenjeno podmazivanju svih vrsta prenosa, menjača, diferencijala. . . . dizajnirano za postizanje optimalnih vrednosti u zahtevnim mehaničkim menjačima, osovinama i prenosima. Pruža odličnu zaštitu zupčanika od habanja pod velikim opterećenjima i obezbeđuje pouzdan rad u širokom temperaturnom rasponu. Preporučuje se za vozila novije generacije. Zadovoljava i premašuje standard API GL 5.

Robu saljemo pouzecem preko brze poste ii licno u nasem maloprodajnom objektu na adresi: Vladimira Cvetkova 28 Zrenjanin.

MOTO SERVIS TABAK ima tradiciju dugu preko 20 godina i specijalizovani smo u domenu servisiranja motora, skutera i ATV vozila i možete nas pratiti na sajtu i FB profilu Moto servis Tabak
ID Oglasa: #109035812
Informacije
Robu saljemo preko Beksa, Aksa Ili Postexpresa po Vasem izboru.
Uz svu robu dobijate fiskalni racun, tako da imate pravo na garanciju i reklamaciju.
Poklon iznadjenja uz svaku kupovinu.
Postoji razlog zasto nismo najeftiniji u odnosu na nase kolege.
Srecna kupovina ! ! !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.