slika
1 od 1

Ulje za 4T motore Ipone Full Power Katana 10W50 (4L)

5.770 din

Kao novo - nekorišćeno
Senta
476
5
pre 15 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Motodelovi online
Član od 07.08.2013.
Svi oglasi

*** Najkvalitetniji proizvodi po najboljim cenama - MotoParts ***



Ipone - prisutni više od 30 godina na tržištu, primarni i jedini cilj im je proizvodnja maziva za motocikle, za sve tipove vožnje. Uspešnim radom za jako kratak period postali su vodeći brend na tržištu. Danas se prostiru na 5 kontinenta sa preko 40 distributera. Sponzori su poznatih moto šampionata,  MXGP, MXoN i SNX, a takođe su i sklopili saradnju sa Red Bull-om za MotoGP Roockies kup.



Full Power Katana je 100% sintetičko ulje, sa ester bazom za 4T motocikle. Dizajnirano da pruži dobre sportske performanse na putu. Brzo i lako menjanje brzina, promeniće vaše dosadašnje iskustvo. Otkrićete čisto zadovoljstvo u vožnji i brže ubrzanje. Napravljeno da izdrži zahteve motora sa velikim brojem obrtaja.  
Standardi: JASO MA2 / API SM

= Ukoliko niste sigurni koje ulje ide za Vaš model motora, slobodno nam se obratite i mi ćemo da pokušamo da u najkraćem roku nađemo odgovarajuće ulje za Vaš motor =



- Robu šaljemo kurirskim službama (AKS, D Express), plaćanje se vrši pouzećem.  
- Robu šaljemo i na Kosovo, kurirskom službom PostExpress (iznos preko 2.000 dinara potrebno je prethodno uplatiti na naš račun).  
- Robu možete poručiti, radnim danima u periodu od 9 do 17h i subotom od 8 do 12h, na jednostavan način putem K. P. poruka ili pozivom na broj 065/44-500-15



MotoParts firma osnovana je početkom 2013 godine. Nalazimo se u Vojvodini u opštini Sente. Bavimo se online prodajom delova i opreme za motore, a specijalizovani smo za ATV i Street motore. Funkcionisanje naše firme je na osnovu zadovoljnih i srećnih kupaca, ovo hoćemo da ostvarimo izgradnjom internet zajednice gde ljubiteljima motora možemo dati sve važne informacije sa ciljem da ih pomognemo u izboru odgovarajućih delova za svoje motore. Za naše proizvode dajemo kvalitativnu garanciju, jer nudimo proizvode poznatih proizvođača. Ako možemo da vam pomognemo u bilo čemu sa pouzdanjem nam se javite i dobićete adekvatan odgovor.  

Za sve naše ljubitelje motora želimo srećnu vožnju i širok put

Tim MotoParts

ID Oglasa: #38269936
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.