slika
slika
slika
slika
1 od 4

WAYTEQ xRIDER Smart motor GPS

124 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
541
19
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

⏩ Roba se poručuje iz Evropske unije, sve stiže novo fabrički zapakovano.

⏩ Rok isporuke od 3 do 8 radnih dana.

⏩ Isporuka se vrši kurirskom službom do Vaše adrese na teritoriji Srbije.

❗ Svi proizvodi imaju obezbeđenu GARANCIJU.

❗ Trudimo se da slika bude odgovarajuća proizvodu, greške su moguće.

❗ Pre kupovine molimo Vas da proverite dostupnost proizvoda.

❗ Cene i dostupnost proizvoda nisu konstantne često dolazi do promena kod dobavljača.

⭐ Dostupne sve računarske komponente kao i druga tehnika.

 0621005057, za sva dodatna pitanja možete kontaktirati WhatsApp, Viber.

⭐ Tu smo i na prodajanabavka123@gmail. com Vama na usluzi za sve sto Vas interesuje.

⭐ Mogucnost nabavke i proizvoda koji nisu oglaseni.


Dijagonala ekrana 4,3" Rezolucija ekrana 800 * 480 Frekvencija procesora 800 MHz RAM 2048 MB Skladištenje 8192 MB Proširivost memorije MicroSD




Easi Rider - Dizajniran za motorizovanu navigaciju VaiteK kRIDER Smart GPS je dizajniran posebno za motorizovanu navigaciju: poseban ekran visoke osvetljenosti (700 nit), puna vodootpornost (IPKS7), tenda, Bluetooth audio veza, punjenje sa aktivnim postoljem integrisanim u elektronski sistem motora. Android sistem Potpuno novi kRIDER Smart opremljen je uobičajenim Android sistemom na pametnim telefonima, a na njemu su dostupni i Google servisi, pa uključuje unapred instalirane npr.
Google mape, ali Google Plai prodavnica vam omogućava da instalirate razne aplikacije na svoj uređaj. Poboljšan hardver Pored četvorojezgarnog MTK sistemskog čipa, ima 2 GB RAM-a i 8 GB interne memorije, što olakšava korišćenje skoro svake aplikacije za navigaciju. Skladište se može dodatno proširiti microSD memorijskom karticom. Novi displej Originalni kRider-ov otporni ekran je zamenjen novim kapacitivnim ekranom u kRIDER Smart-u kako bi Android sistem ispravno funkcionisao ViFi &Internet Ugrađeni ViFi vam omogućava da koristite aplikacije koje pokreću usluge praćenja saobraćaja na mreži.
Korišćenjem svog telefona kao ViFi pristupne tačke u pokretu, možete čak da obezbedite kontinuiranu internet vezu svom kRIDER Smart-u, npr. Takođe možete da koristite Google mape ili Vaze na mreži - tokom vožnje.  
Opcione aplikacije Nema više vezivanja ruku - izaberite aplikaciju za navigaciju koja vam se sviđa iz Google Plai prodavnice aplikacija: Sigic, Vaze ili iGO? Koja vam je najdraža, koja vam je najbolje funkcionisala? Instalacija jednim klikom. Otpor na avanturu The VaiteK kRIDER Smart je opremljen zaštitom od vode u skladu sa IPKS7, tako da jaka kiša ne bi trebalo da predstavlja problem tokom upotrebe. Čvrsta, visokokvalitetna dodatna oprema i ojačano kućište čine uređaj otpornim na naprezanja upotrebe. Izvanredna osvetljenost Potpuno novi, kapacitivni, multitouch ekran osetljiv na dodir ima uobičajenu dodatnu osvetljenost od 700 noći. Ovo je potpuno jedinstveno u kategoriji uređaja (cena), nećete naći slične uređaje sa tako svetlim ekranom – što je ključno za motor. Dobra vidljivost, čak i na direktnoj sunčevoj svetlosti - ovo je kRIDER Smart. Bluetooth Ugrađeni Bluetooth modul kRIDER Smart-a za Android lako se povezuje sa slušalicama ugrađenim u kacigu ili audio sistemom automobila, tako da možete da dobijete jednostavna uputstva sa svog uređaja ili čak da ga koristite kao muzički plejer. Auto set i dodatna oprema VaiteK kRIDER Smart je dizajniran za motociklizam, ali se uklapa i u automobil, pošto je u paketu uključena i dodatna oprema potrebna za upotrebu u automobilu (držač, punjač). Aktivno postolje za neprekidno punjenje, zajedno sa čvrstim kompletom za montažu i kablom za direktnu vezu, takođe je standardno naravno. FM Repeat Ugrađeni FM predajnik je funkcija laka za korišćenje u skoro svakom automobilu za reprodukciju zvuka na auto radiju. Ova karakteristika je takođe nasleđena u novom kRIDER Smart-u.  
ID Oglasa: #136001489
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.