slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

SHIMA Bandit Kozna Moto Jakna 50,52,54,56,58

42.000 din

Ruma
Novo
2.145
16
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
DDMOTO
Član od 19.02.2020.
Svi oglasi

U Nasem DDMOTO prodajnom objektu mozete naci Brendove:  SHIMA I BOS Garderobu,  GIVI I KAPPA Kofere i Torbe,  LS2 I NOX Kacige,  IPONE,  MOTUL, MOTOREX Ulja,  D. I. D.  Lanac i lancanici,  HIFLO filteri,  NGK, DENSO Svecice,  Bike Lift Stenderi.  Scottoiler podmazivac lanca,  Fulbat Akumulatore,  Ariete semering, rucke.

https: //shima. pl/en/products/bandit

BANDIT je urbana jakna za muškarce koji vole adrenalin. Napravljena od visokokvalitetne kravlje prirodne kože jedinstvene mekoće, daje osećaj ugode i ne ometa vašu mobilnost. Idealan je za kretanje po gradskoj džungli. Model BANDIT se izdvaja od ostalih motociklističkih jakni. Zahvaljujući sistemu ventilacije sa zatvaračem, za vrelih dana možemo koristiti dodatni, efikasni ventilacioni panel duž cele dužine zatvarača, kao i ventilacione ploče na gornjem delu grudi i podlaktice, i fleksibilne, prozračne rastezljive ploče sa strane i na rukavima. Ima pametni zastitu ugrađenu u jakni, sertifikovanu u skladu sa evropskim standardom. Set uključuje sertifikovane štitnike za ramena i laktove i SHIMA ArmorPlus štitnik za leđa, što garantuje najviši kvalitet sigurnosti i udobnosti tokom vožnje. Jakna je takođe opremljena velikim TPU spoljnim slajderima za ramena i detaljno opremljena sa dvostrukim ojačanim sigurnosnim šavovima. Zaštita se može još više proširiti opcionalnim SAS-TEC zaštitnikom namenjenim ovom modelu. Jakna ima vodootporni džep i dve vrste patent zatvarača: 360 i kratki patent zatvarač, koji omogućavaju brzo uparivanje sa odabranim SHIMA pantalonama.

 ili nasu prodavnicu u Rumi, Zeleznicka 185
Robu saljemo preko kurirskih sluzbi.
Sva dodatna pitanja mozete pozvati na broj (066/262-863) ili (022/2100818)
Radno vreme: Radnim danima 10-18h
Radno vreme: Subota 10-16h

ID Oglasa: #97470539
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.