slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

LAMPA adapter za futrolu Opti Arm

2.800 din

Novo
Beograd | Novi Bg.
195
8
pre 11 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Barel Motoshop Beograd online
Član od 20.02.2017.
kp izlog

▶️ Ubacite nas u Vaš adresar (opcija DODAJ U ADRESAR) kako bi uvek mogli da nas nađete na Kp. Pratite naše oglase i uvek budite u toku sa aktuelnim akcijama i popustima!  ◀️


- Barel Motoshop Beograd --> kupujte brzo, povoljno, sigurno!  
-  
Nosač futrole za telefon sa duo-lock sistemom kačenja. Ovaj tip adaptera predviđen je za kačenje na dnu retrovizora. Potpuno podesiv sa mogućnošću držanja telefona horizontalno ili vertikalno.

Na ovaj adapter se kači isključivo neka od OPTICASE torbica(nosača).

  • Kompatibilan sa OPTICASE futrolom;
  • Prečnik rupe za kačenje 10x14mm;
  • Duo-lock sistem;
  • Šifra: 90439.

 

* Pošaljite nam upit za proveru dostupnosti pre poručivanja!

* Robu možete preuzeti u našem motoshopu (Evropska 15, Novi Beograd; Partizanska 64a, Novi Sad i Vojvode Gojka 62, Niš) uz prethodnu rezervaciju ili Vam je možemo poslati preko kurirske službe AKS. Za pakete vrednosti preko 10.000 dinara, poštarina je gratis!

* Za sva dodatna pitanja koristite broj telefona 069/3322255 (poziv, viber) ili nam pošaljite poruku na Kupujem Prodajem.

* Sredstva plaćanja koja važe u našem shopu su: gotovina,  kartice i Intesa kreditne kartice do 12 rata. Mogućnost virmanskog plaćanja za firme.

* Ukoliko Vam artikal koji je stigao ne odgovara, možete ga zameniti (ili vratiti) u roku od 14 dana od dana preuzimanja pošiljke. Potrebno je da artikal bude nekorišćen i u fabričkom pakovanju. Uz artikal je potrebno poslati fiskalni račun i izjavu o zameni/odustanku (koji ste dobili u paketu).

 

                         * * *  Pogledajte naš kompletan asortiman klikom na „ kp izlog“   * * *

ID Oglasa: #98235694
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.