slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

DVOJNICE - BAS FRULA - D tonalitet, 26cm

10.800 din

Novi Sad
Novo
526
6
pre 4 dana
"FRULA INFO" Novi Sad Dragan
Član od 30.06.2009.
kp izlog

Ova bas frula je tradicionalne izrade. Ukrašena je plitkim dekorativnim ručnim duborezom.

Bas frula predstavlja standardnu frulu sa donjom rupom za sviranje palcem, koja pored toga ima po sistemu izrade dvojnica, još jednu paralelnu cev sa piskom, koja podražava isti osnovni ton kao što je ova kompletna frula. Na ovoj konkretnoj fruli, to je ton D, tako da je ova D bas frula u D tonalitetu u potpunosti.

Ima veoma lep ton i predstavlja interesantan instrument, koji na trenutke podseća i na dvojnice i na gajde, jer ima taj prateći bas (bordun).

Mogu je svirati i levaci i dešnjaci, bez razlike.

Materijal : Drvo šljiva

Dužina : 26 cm

Težina : 95 g

 

SLANJE POŠILJKI:  Proizvode šaljemo brzom poštom, najčešće preko Daily-express-a, sa kojima imamo ugovor, tako da se plaća pouzećem, odnosno platite na ruke kuriru koji Vam donese pošiljku, a onda Daily-expres uplati nama na račun naše firme.    

 

PAKOVANJE POŠILJKI:  Imamo veliko iskustvo u bezbednom i zaštitnom pakovanju proizvoda. Tokom godina prodali smo i poslali na hiljade paketa kako po zemlji, tako i po inostranstvu.  

Svi proizvodi koje šaljemo su uvek maksimalno zaštićeni i zapakovani, a i dodatno se u najlon pakuju pošiljke, kako ih bilo kakvi vremenski uslovi (kiša, sneg, vlaga, prljavština, ulje, itd) ne bi oštetile ni na koji način. Znači naše pošiljke stižu do kupaca u 100% čistom i besprekornom stanju. Pošiljku je dovoljno raspakovati od spoljnjeg najlona i direktno možete da je umotate u ukrasni papir i poklonite nekome, bez ikakvog razmišljanja, jer je sve unutra savršeno.


O NAMA: Mi smo zvanično preduzeće, dobijate račun, pošiljka je adekvatno upakovana kako se ne bi nešto oštetilo.  Šaljemo instrumente godinama i po Srbiji i izvozimo instrumene za inostranstvo, tako da imamo dosta iskustva u slanju instrumenata, a i pakovanja smo posebno izrađivali, kako bi sve što šaljemo kupcima stiglo neoštećeno.  

KADA VAM STIŽE POŠILJKA: Kada predamo kurirskoj službi pošiljku za Vas, u 90% slučajeva već sutra dobijate paket (jer mi označimo poštansku uslugu "danas za sutra"),   međutim, retko, ali ipak ponekad prođe dva-tri-četiri dana, sve u zavisnosti od puno faktora, a najčešće jer su brze pošte u Srbiji opterećene sa dosta posla. Ipak, kao što smo naveli, u 90% slučajeva već za 24 časa pošiljka stiže na Vašu adresu.
 
Želimo Vam prijatnu kupovinu u našoj prodavnici.

S poštovanjem,  
Dragan Jovanović
Vlasnik proizvodnje etno-muzičkih instrumenata i

Osnivač škole gusala u KUD "Svetozar Marković" 
Novi Sad
064 / 146 46 36
021 / 651 83 01

 

NAŠE REFERENCE:

Naše gusle ima i bivši Ambasador Ruske Federacije u Srbiji, Gospodin Čepurin, zatim direktor privredne komore Ruske Federacije za Zapadni Balkan, Gospodin Hripunov,  kao i mnogi visoko rangirani pripadnici Policije, Žandarmerije i Vojske Srbije.

Jedne naše gusle nalaze se i na Hilandaru, u keliji Svetog Stefana.

Od svetski poznatih osoba, Novak Đoković ima gusle iz naše proizvodnje.  

Želimo Vam prijatnu kupovinu u našoj prodavnici.

Za sva pitanja, nedoumice i informacije, pozovite odmah: 064 / 146 46 36 - Dragan Jovanović

ID Oglasa: #95650548
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.