slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Frula STANDARDNA - Tonalitet C - 29,5 cm

7.500 din

Novi Sad
Novo
688
10
pre 12 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
"FRULA INFO" Novi Sad Dragan
Član od 30.06.2009.
kp izlog

Ovo je frula iz STANDARDNE kategorije instrumenata. Štimovana je, solidna je, svira se i po KUD-ovima, ali nije profesionalna.

NAPOMENA, vezano za izgled konkretne frule koju ćemo Vam poslati:   Najčešće imamo celu u boji drveta sa prstenovima na krajevima, baš takvu kao na slici, pa smo tu fotografiju postavili, međutim, u standardnoj kategoriji izgled frula ponekad varira bez obzira da li je to frula G, F, E, D ili C tonaliteta.


Iz tog razloga ćemo Vam prvo poslati fotografiju sa izgledom konkretne frule koju bi smo Vam poslali, da tačno znate, pa ukoliko Vam se sviđa dizajn, da možete da opušteno kupite,  jer ima ih raznih, na primer:

Ponekad isto u boji drveta sa još jednim dodatnim prstenom u sredini (jednodelna je frula, nije dvodelna ali ima prsten u sredini), zatim ponekad je frula dvobojna (crni celuloid do središnjeg prstena a ostatak frule u boji drveta) i četvrta varijanta je cela frula presvučena sa crnim celuloidom i ima središnji prsten, ponekad ima i neka peta varijanta, ali ove četiri su najčešće.

Mi ćemo Vam uslikati i u konkretnom slučaju naručivanja, poslati da izaberete koja Vam se sviđa da Vam pošaljemo.

Kvalitet je uvek u toj srednjoj, standardnoj kategoriji, a sad kako će izgledati, to zaista ne znamo nikad precizno koju ćemo u tom trenutku imati na lageru, jer frule se prave i prodaju i nema kao u profesionalnoj kategoriji standardizovan izgled frule. U svakom slučaju i ove standardne frule mogu da posluže, pa ukoliko neko u ovom trenutku želi da manje investira u instrument, ove standardne frule su upravo za to pogodne.

 

Ambalaža:  Frulu dobijate u najlepšoj kutiji za frule u ex-Yu (i šire), to je prelepa namenski izrađena poklon kutija za frule sa prozorom, sa prigodnim tekstom na kutiji (na srpskom i engleskom) kao i fotografijama, zatim dobijate vrećicu izrađenu od svilenkastog materijala za kravate, u prilogu je i uputstvo za čuvanje i održavanje instrumenta, na srpskom i engleskom jeziku, a sve to je na kraju zapakovano u transportnoj kutiji kako se unutrašnja kutija ne bi oštetila i da možete da je lepo poklonite ili da čuvate u njoj svoju frulu. Transportnu kutiju pakujemo u najlon, tako da se paket ni na koji način ne može ni pokvasiti ili na neki drugi način isprljati.  

 

LEPA VEST ZA VAS - POKLON:  Uz kupovinu ove frule ili bilo koje štimovane frule iz naše ponude, dobijate na poklon jednu Video lekciju za sviranje nekog kola ili pesme, kao i note za to kolo ili pesmu. Video lekcije se nalaze na našoj Internet platformi za učenje. Nakon kupovine dobićete link na kome ćete moći da odaberete neko kolo ili pesmu, od kola i pesama ponuđenih na našoj platformi. Kako biste mogli da pristupite platformi, dobićete svoje Korisničko Ime i Lozinku. Tokom vremena ukoliko Vam se svide note kako su melografisane (pisane) kao i ako Vam se svidi kako se objašnajva na video zapisu kolo ili pesma koju ste izabrali, moći ćete naknadno da dokupite neke note ili pesmu ili kolo iz naše ponude na platformi i sve to ćete uvek moći da gledate na platformi ušavši u svoj korisnički nalog.

 

SLANJE POŠILJKI:  Proizvode šaljemo brzom poštom, najčešće preko Daily-express-a, sa kojima imamo ugovor, tako da se plaća pouzećem, odnosno platite na ruke kuriru koji Vam donese pošiljku, a onda Daily-expres uplati nama na račun naše firme.    

 

PAKOVANJE POŠILJKI:  Imamo veliko iskustvo u bezbednom i zaštitnom pakovanju proizvoda. Tokom godina prodali smo i poslali na hiljade paketa kako po zemlji, tako i po inostranstvu.  

Svi proizvodi koje šaljemo su uvek maksimalno zaštićeni i zapakovani, a i dodatno se u najlon pakuju pošiljke, kako ih bilo kakvi vremenski uslovi (kiša, sneg, vlaga, prljavština, ulje, itd) ne bi oštetile ni na koji način. Znači naše pošiljke stižu do kupaca u 100% čistom i besprekornom stanju. Pošiljku je dovoljno raspakovati od spoljnjeg najlona i direktno možete da je umotate u ukrasni papir i poklonite nekome, bez ikakvog razmišljanja, jer je sve unutra savršeno.


O NAMA: Mi smo zvanično preduzeće, dobijate račun, pošiljka je adekvatno upakovana kako se ne bi nešto oštetilo.  Šaljemo instrumente godinama i po Srbiji i izvozimo instrumene za inostranstvo, tako da imamo dosta iskustva u slanju instrumenata, a i pakovanja smo posebno izrađivali, kako bi sve što šaljemo kupcima stiglo neoštećeno.  

KADA VAM STIŽE POŠILJKA: Kada predamo kurirskoj službi pošiljku za Vas, u 90% slučajeva već sutra dobijate paket (jer mi označimo poštansku uslugu "danas za sutra"),   međutim, retko, ali ipak ponekad prođe dva-tri-četiri dana, sve u zavisnosti od puno faktora, a najčešće jer su brze pošte u Srbiji opterećene sa dosta posla. Ipak, kao što smo naveli, u 90% slučajeva već za 24 časa pošiljka stiže na Vašu adresu.
 

Želimo Vam prijatnu kupovinu u našoj prodavnici.

Za sva pitanja, nedoumice i informacije, pozovite odmah: 064 / 146 46 36 - Dragan Jovanović

ID Oglasa: #95772696
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.