slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Gusle STANDARDNE RM001 Njegoš-Kosovka devojka

72.000 din

Novo
Novi Sad
1.378
8
pre 7 dana
Odgovara na 82% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
"FRULA INFO" Novi Sad Dragan
Član od 30.06.2009.
kp izlog

Ovo su gusle, dužine 90 cm. Težina 2,5 kg.

Kao instrument, u okviru svoje kategorije standardnih gusala, ove gusle imaju ocenu 8 od 10.  

Gusle su od kvalitetnog javorovog drveta.

Koža je jareća.

Struna na guslama je najlonska.

Struna na gudalu je najlonska.

Sa ovim guslama poklanjamo Vam i jedan naš kalafonijum "MALI GUSLAR" koji služi za odmašćivanje struna na gudalu i guslama.

 

SLANJE POŠILJKI:  Proizvode šaljemo brzom poštom, najčešće preko Daily-express-a, sa kojima imamo ugovor, tako da se plaća pouzećem, odnosno platite na ruke kuriru koji Vam donese pošiljku, a onda Daily-expres uplati nama na račun naše firme.    

 

PAKOVANJE POŠILJKI: Imamo veliko iskustvo u bezbednom i zaštitnom pakovanju proizvoda. Tokom godina prodali smo i poslali na hiljade paketa kako po zemlji, tako i po inostranstvu.  

Svi proizvodi koje šaljemo su uvek maksimalno zaštićeni i zapakovani, a i dodatno se u najlon pakuju pošiljke, kako ih bilo kakvi vremenski uslovi (kiša, sneg, vlaga, prljavština, ulje, itd) ne bi oštetile ni na koji način. Znači naše pošiljke stižu do kupaca u 100% čistom i besprekornom stanju. Pošiljku je dovoljno raspakovati od spoljnjeg najlona i direktno možete da je umotate u ukrasni papir i poklonite nekome, bez ikakvog razmišljanja, jer je sve unutra savršeno.


O NAMA: Mi smo zvanično preduzeće, dobijate račun, pošiljka je adekvatno upakovana kako se ne bi nešto oštetilo.  Šaljemo instrumente godinama i po Srbiji i izvozimo instrumene za inostranstvo, tako da imamo dosta iskustva u slanju instrumenata, a i pakovanja smo posebno izrađivali, kako bi sve što šaljemo kupcima stiglo neoštećeno.  

KADA VAM STIŽE POŠILJKA: Kada predamo kurirskoj službi pošiljku za Vas, u 90% slučajeva već sutra dobijate paket (jer mi označimo poštansku uslugu "danas za sutra"),   međutim, retko, ali ipak ponekad prođe dva-tri-četiri dana, sve u zavisnosti od puno faktora, a najčešće jer su brze pošte u Srbiji opterećene sa dosta posla. Ipak, kao što smo naveli, u 90% slučajeva već za 24 časa pošiljka stiže na Vašu adresu.
 
Želimo Vam prijatnu kupovinu u našoj prodavnici.

S poštovanjem,  
Dragan Jovanović
Vlasnik proizvodnje etno-muzičkih instrumenata i

Osnivač škole gusala u KUD "Svetozar Marković" 
Novi Sad
064 / 146 46 36
021 / 651 83 01

 

NAŠE REFERENCE:

Naše gusle ima i bivši Ambasador Ruske Federacije u Srbiji, Gospodin Čepurin, zatim direktor privredne komore Ruske Federacije za Zapadni Balkan, Gospodin Hripunov,  kao i mnogi visoko rangirani pripadnici Policije, Žandarmerije i Vojske Srbije.

Jedne naše gusle nalaze se i na Hilandaru, u keliji Svetog Stefana.

Od svetski poznatih osoba, Novak Đoković ima gusle iz naše proizvodnje.  

Želimo Vam prijatnu kupovinu u našoj prodavnici.

Za sva pitanja, nedoumice i informacije, pozovite odmah: 064 / 146 46 36 - Dragan Jovanović

ID Oglasa: #109047217
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.