Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Muzika i instrumenti > Gudački instrumenti

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Gusle STANDARDNE - SG-789 - Sveti Georgije -GUSLE.INFO

36.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
964
4
pre 12 dana
"FRULA INFO" Novi Sad Dragan
Član od 30.06.2009.
kp izlog

Ovo su gusle, dužine 90 cm.

Kao instrument, u okviru svoje kategorije standardnih gusala, ove gusle imaju ocenu 8 od 10.  

Ove gusle su po našoj proceni stare oko 40 godina. Nisu korišćene, nismo morali da ih prefarbavamo, koža je bila u dobrom stanju pa ni nju nismo morali da zamenimo. Postavili smo strunu na gusle i na gudalo i obezbedili im konjic (kobilicu) i tako su gusle osposobljene. Izuzetno lep rad, danas gotovo da nema majstora ko bi ovo ovako napravio, odnosno, ako i ima, takve gusle bi bile barem duplo skuplje da se naprave od nule. Iz svih ovih razloga, ove gusle su veoma dobre, kako za poklon, tako i za ličnu kolekciju ili upotrebu.

Gusle su od kvalitetnog javorovog drveta.

Koža je jareća.

Struna na guslama je najlonska.

Struna na gudalu je najlonska.  

Sa ovim guslama poklanjamo Vam i jedan naš kalafonijum "MALI GUSLAR" koji služi za odmašćivanje struna na gudalu i guslama.

SLANJE POŠILJKI:  Proizvode šaljemo brzom poštom, najčešće preko Daily-express-a, sa kojima imamo ugovor, tako da se plaća pouzećem, odnosno platite na ruke kuriru koji Vam donese pošiljku, a onda Daily-expres uplati nama na račun naše firme.    


Mi smo zvanično preduzeće, dobijate račun, pošiljka je adekvatno upakovana kako se ne bi nešto oštetilo.  Šaljemo instrumente godinama i po Srbiji i izvozimo instrumene za inostranstvo, tako da imamo dosta iskustva u slanju instrumenata, a i pakovanja smo posebno izrađivali, kako bi sve što šaljemo kupcima stiglo neoštećeno.  

Kada predamo kurirskoj službi pošiljku za Vas, u 80% slučajeva već sutra dobijate paket (jer mi označimo poštansku uslugu "danas za sutra"),   međutim, retko, ali ipak ponekad prođe dva-tri-četiri dana, sve u zavisnosti od puno faktora, a najčešće jer su brze pošte u Srbiji opterećene sa dosta posla. Ipak, kao što smo naveli, u 80% slučajeva već za 24 časa pošiljka stiže na Vašu adresu.
 
Želimo Vam prijatnu kupovinu u našoj prodavnici.

S poštovanjem,  
Dragan Jovanović
vlasnik proizvodnje etno-muzičkih instrumenata
i menadžer škole gusala u KUD "Svetozar Marković" 
Novi Sad
064 / 146 46 36
021 / 651 83 01
frula. info

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sve naše gusle pogledajte na:   GUSLE. INFO

Mi smo proizvodnja etno-muzičkih instrumenata iz Novog Sada.  

BITNO:  ODLIČNO PAKUJEMO GUSLE da se ne oštete prilikom transporta. Šaljemo godinama i po Srbiji i izvozimo u Australiju, SAD, itd.  
(fotografija pakovanja u prilogu), a možete da potražite video zapis na YouTube-u, da vidite kako pakovanje izgleda.

Potražite ovaj video na You-Tube-u:    GUSLE - NAŠE TRANSPORTNO PAKOVANJE

U SVAKOM TRENUTKU imamo minimum 30 gusala spremnih za prodaju (standardnih, polu-profesionalnih, kao i profesionalnih modela gusla) , koje uvek možete pregledati na našoj prezentaciji na:   gusle. info (tu imamo sve fotografije, cene, opise, itd).  

Takođe Vas pozivamo da pregledate malo naš YouTube kanal, koji je jedan od najgledanijih što se tiče etno-muzičkih instrumenata sa ovih prostora.  

YouTube kanal se zove:   FRULA - GUSLE Dragan Jovanovic

Iz svih ovih razloga, ne žurite sa kupovinom, imamo puno toga na gusle. info pa strpljivo, polako sve pregledajte. Naravno, ukoliko želite da kupite ove gusle i žurite jer je neki poklon u pitanju, ili prosto osećate da ste dosta čekali u životu i da je sad taj trenutak "sad il nikad" što se tiče Vaše kupovine gusala, onda, naravno, ohrabrujemo Vas u tom smislu.  


Naše internet adrese su:

frula. info
gusle. info
etnopokloni. com

INSTA:   @ frula. info 

U svom proizvodnom programu imamo razne proizvode: gusle, torbe za gusle, kalafonijum, strune za gusle, konjice-kobilice, zatim frule, bas frule, dvojnice, kavale, itd.

NAŠE REFERENCE:

Moje gusle ima i Ambasador Ruske Federacije u Srbiji, Gospodin Čepurin, zatim direktor privredne komore Ruske Federacije za Zapadni Balkan, Gospodin Hripunov,  kao i mnogi visoko rangirani pripadnici Policije, Žandarmerije i Vojske Srbije.

Od svetski poznatih osoba, Novak Đoković ima gusle iz naše proizvodnje.   

Mitropolit Amfilohije je imao jedne gusle na kojima je guslao, koje smo mi napravili.

Takođe, jedne moje gusle nalaze se i na Hilandaru, u keliji Svetog Stefana.

 

Želimo Vam prijatnu kupovinu u našoj prodavnici.

Za sva pitanja, nedoumice i informacije, pozovite odmah: 064 / 146 46 36 - Dragan Jovanović

ID Oglasa: #118921303
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.