slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

KONJSKA dlaka (konjski rep) - žica ZA GUDALO

1.450 din

Novi Sad
Novo
1.243
12
pre 4 dana
"FRULA INFO" Novi Sad Dragan
Član od 30.06.2009.
kp izlog

S obzirom da postoje različita rešenja za zatezanje strune na gudalu, nije moguće napraviti jedan univerzalan proizvod koji bi bio 100% spremna struna za sve vrste gudala.

Ipak, naprvili smo ono što je moguće, kako bi smo što više pomogli kupcima.

To je ovaj proizvod, struna od konjskog repa, maksimalno pripremljena za postavljanje na gudalo.

Konjske dlake smo oprali, odmastili, sastrugali, otanjili, raščešljali i pričvrstili na 3 tačke kako se ne bi upetljale.

Dužina konjske dlake: 75 cm (dovoljno za bilo koje gudalo za gusle)

Moglo bi se reći da je to nekih 75% posla oko strune na gudalu.

Na onome ko bude pokušao da postavi strunu na gudalo je težak zadatak.

NAPOMENA 1:  
Nije redak slučaj da neko slomi gudalo, natežuči ga prilikom pokušaja da postavi i zategne strunu. Znači, bolje nemojte da postavljate, ako niste 100%  sigurni da znate kako i da možete to da uradite kako treba.

NAPOMENA 2:  Struna nije nakalafonisana, nije ničim tretirana, prvenstveno zato da bi se videlo da je potpuno nova.

Ukoliko želite možete od nas posebno kupiti kalafonijum, koji uvek imamo u ponudi.

SLANJE POŠILJKI:  Proizvode šaljemo brzom poštom, najčešće preko Daily-express-a, sa kojima imamo ugovor, tako da se plaća pouzećem, odnosno platite na ruke kuriru koji Vam donese pošiljku, a onda Daily-expres uplati nama na račun naše firme.    

 

PAKOVANJE POŠILJKI:  Imamo veliko iskustvo u bezbednom i zaštitnom pakovanju proizvoda. Tokom godina prodali smo i poslali na hiljade paketa kako po zemlji, tako i po inostranstvu.  

Svi proizvodi koje šaljemo su uvek maksimalno zaštićeni i zapakovani, a i dodatno se u najlon pakuju pošiljke, kako ih bilo kakvi vremenski uslovi (kiša, sneg, vlaga, prljavština, ulje, itd) ne bi oštetile ni na koji način. Znači naše pošiljke stižu do kupaca u 100% čistom i besprekornom stanju. Pošiljku je dovoljno raspakovati od spoljnjeg najlona i direktno možete da je umotate u ukrasni papir i poklonite nekome, bez ikakvog razmišljanja, jer je sve unutra savršeno.


O NAMA: Mi smo zvanično preduzeće, dobijate račun, pošiljka je adekvatno upakovana kako se ne bi nešto oštetilo.  Šaljemo instrumente godinama i po Srbiji i izvozimo instrumene za inostranstvo, tako da imamo dosta iskustva u slanju instrumenata, a i pakovanja smo posebno izrađivali, kako bi sve što šaljemo kupcima stiglo neoštećeno.  

KADA VAM STIŽE POŠILJKA: Kada predamo kurirskoj službi pošiljku za Vas, u 90% slučajeva već sutra dobijate paket (jer mi označimo poštansku uslugu "danas za sutra"),   međutim, retko, ali ipak ponekad prođe dva-tri-četiri dana, sve u zavisnosti od puno faktora, a najčešće jer su brze pošte u Srbiji opterećene sa dosta posla. Ipak, kao što smo naveli, u 90% slučajeva već za 24 časa pošiljka stiže na Vašu adresu.
 
Želimo Vam prijatnu kupovinu u našoj prodavnici.

S poštovanjem,  
Dragan Jovanović
Vlasnik proizvodnje etno-muzičkih instrumenata i

Osnivač škole gusala u KUD "Svetozar Marković" 
Novi Sad
064 / 146 46 36
021 / 651 83 01

 

NAŠE REFERENCE:

Naše gusle ima i bivši Ambasador Ruske Federacije u Srbiji, Gospodin Čepurin, zatim direktor privredne komore Ruske Federacije za Zapadni Balkan, Gospodin Hripunov,  kao i mnogi visoko rangirani pripadnici Policije, Žandarmerije i Vojske Srbije.

Jedne naše gusle nalaze se i na Hilandaru, u keliji Svetog Stefana.

Od svetski poznatih osoba, Novak Đoković ima gusle iz naše proizvodnje.  

Želimo Vam prijatnu kupovinu u našoj prodavnici.

Za sva pitanja, nedoumice i informacije, pozovite odmah: 064 / 146 46 36 - Dragan Jovanović

  

ID Oglasa: #95698674
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.