slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

PROČITAJ Mikrofon za harmoniku / NOVI SISTEM !

Kontakt

Loznica
Kao novo - nekorišćeno
7.074
12
pre 22 dana
Zlatko
Član od 24.01.2012.
Svi oglasi

ZLATKO-LO ! !

Letva - mikrofon NOVI SISTEM sa i bez senzora!

Na slikama je VIZUELNI PRIKAZ, elektronski - NOV SISTEM !

GARANTOVANO KRISTALNO ČIST TON u svim oktavama Vaše harmonike ! !
"Vizuelno" razlike su male u odnosu na pre. . (drugi oblik stikera).
Sistem je sa senzorom "sa strane". . .
Senzor je naravno BRZ  (maksimalno moguće za tip "IR" elemenata) I "BEZ PRATEĆIH NUS POJAVA" ! !
NAPOMENA :  
SAMO POZIV. . . PORUKE ME NE ZANIMAJU. . . . SAMO POZIV. . . . PORUKE ME NE ZANIMAJU. . . . . . . . . .

I NARAVNO, . . . PODSETNIK. .

Poštovani moji, . . u svakom oglasu koji se odnosi na mikrofon za harmoniku, primetićete da "PROIZVODJAČ" se poziva na "POZNATOG HARMONIKAŠA KOJI JE KORISNIK" i to potencira kao dokaz KVALITETA SVOG PROIZVODA. . . .

NE. . . JA TO NE RADIM TAKO. . . a evo i zašto. .

MENI SU SVI JEDNAKI, a u momentu kada sam odradio svoj prvi mikrofon za harmoniku, kontaktirao sam JEDNOG HARMONIKAŠA, za koga sam tada, ALI I SADA, uveren da može da stručno proceni da li je ok ili ne. . čovek je potvrdio da je OK (ima snimak TVemisije na "YouTube"! ! !

Svaki onaj koji na "svirku" odlazi, celi dan dozvoli da ga "žvalave dave i balave" pijani gosti, svi oni su za mene isti, , , nema razlike da li je to neki "poznat harmonikaš" ili onaj koji tek "stasava". . . oni su za mene isti. . . . aliiii, NJIHOVI INSTRUMENTI MORAJU NA RAZGLASU IMATI TON KAKAV IMAJU I BEZ RAZGLASA. . .

Možda ja grešim, ali, probajte pa javite sledeće , da li jedna harmonika u rukama deset različitih korisnika , uvek mora imati isti ton u bilo kojoj oktavi ili registru. . . MORA ! !

 

Razlika je samo u onom segmentu gde, stariji, iskusniji, može iz tog instrumenta više pokazati jer više zna. . . . ALI TON, . . TONSKI, TO ON NE MOŽE DA PROMENI. . . ili se ja ovde varam. . .  

 

--- Na kraju, moram da pomenem i jedan tipično "MAJSTORSKI IZUM" kada su u pitanju mikrofoni za harmoniku a koji se "zove" SUNĐERI ZA JAČE SVIRANJE ! ! !  

Znači, izum naših majstora "SUNDJER KOJI OMOGUĆAVA JAČE SVIRANJE I OTKLANJA MIKROFONIJU" ! ! ? ! ? ! ?  

Pitam vas , DA LI JE REALNO DA NEKO U OVO VERUJE ? ? ?

Da li uopšte postoji gram mozga u glavi onog ko ovo napiše, izgovori . . i na kraju veruje u ovu GLUPOST ! ! !

Evo zašto. . . .

Ako je to već tako, i ako postoji "SUNDJER ZA  JAČE SVIRANJE KOJI OTKLANJA MIKROFONIJU i brujanje ", kako to da se čuvene svetske firme poput "SHURE", "AKG", "SENNHEISER" i ostali, kako se oni nisu setili toga da to ugrade u svoje mikrofone. . . . Ili da se bar setiše DA POZOVU OVE NAŠE MAJSTORE I OD NJIH DA "PREUZMU"  TU MOĆNU TEHNOLOGIJU. . .

Pozzzz 

Zlatko-Lo ! !  

Z-Lo ! !  

 

ID Oglasa: #87568129
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.