slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Pianino NOVI W. Hoffmann Tradition T 122 Mahagoni CB Connect

1.788.000 din

Beograd
Novo
140
0
pre 2 dana
C. Bechstein centar Beograd
Član od 04.02.2023.
Svi oglasi

W. Hoffmann by C. Bechstein Europe

THE SOUND OF EUROPE

 

Sjajni klaviri i piannina za početnike i profesionalne pijaniste. Made in Europe by C. Bechstein.

 

C. Bechstein Europe je kompanija sa jedinstvenim proizvodnim mestom, koju karakteriše pažnja posvećena detaljima i izvrsnost nemačkog inženjerstva, koja je ukorenjena u evropsku kulturu i namerava da svim pijanistima pruži idealnog muzičkog partnera kojeg traže.

 

Pianino W. Hoffmann Tradition T 122

Moćan i ujednačen ton, veoma prijatan dodir, pažljiva proizvodnja. Dobra dugoročna investicija.

 

Zašto poznavaoci preporučuju ovaj klavir?

 

Sve W. Hoffmann instrumente su razvili su inženjeri C. Bechstein odeljenja za istraživanje i razvoj, koji su u stalnom kontaktu sa međunarodnim kupcima i dilerima klavira. Zahvaljujući dubinskim studijama tržišta, pianino W. Hoffmann Tradition T 122 ispunjava sve zahteve kupaca u pogledu tri ključna kriterijuma: zvuk, dodir i vrednost za novac.

 

Model T 122 se može pohvaliti mnogim detaljima tipičnim za sjajnu izradu klavira. Mehanika pianina integriše zanatsko umeće izrade i pruža zadivljujući dinamički opseg koji vam omogućava da podjednako savladate tihe (pianisimo - ppp) i veoma snažne (fortisimo - fff) pasaže, dok se zvuk ističe svojim diferenciranim, kolorističnim tonom. Svi proizvodni koraci koji su uključeni u izradu ovog pianina, uključujući ručno intoniranje čekića, rade u Češkoj graditelji klavira C. Bechstein Europe. Petogodišnja garancija takođe dolazi od strane C. Bechstein Europe, proizvodnog mesta jedinstvenog u Evropi jer nudi optimalne preduslove za kvalitetnu izradu klavira.

 

Klavir napravljen od kvalitetnih komponenti

 

Pianino W. Hoffmann Tradition T 122 je napravljen od brojnih skupih delova, uključujući zadnji ram od srednje tvrdog bora, rezonantna daska sa rebrima od čvrste evropske smreke, štimštok od bukovog multipleksa, kobilica za prenos zvuka od evropske bukve i u pesku liveni metalni gusani ram.

 

Vario Connect 

 

Vario Connect skenira vašu klavijaturu i pedal na vašem klaviru u visokoj rezoluciji i konektuje se preko Bluetooth na aplikaciju po vašem izboru.

Senzori rade optički i samim tim bez fizičkog kontakta tako da je sačuvan autentičan osećaj sviranja akustičnog instrumenta.

 

Muzička produkcija bez kompromisa - Kreirajte muziku

 

VARIO connect se povezuje sa popularnim DAV rešenjima kao što su Logic, Ableton, Cubase i još mnogo drugih. Snimite klavirske komade za svoje prijatelje i porodicu i podelite svoje sviranje sa njima. Eksperimentišite sa svojim omiljenim plaginovima, lupovima i semplovima, i pretvorite svoje kreativne ideje u muzička remek-dela.

 

Digitalna notacija muzike - pišite muziku

 

VARIO connect pretvara vaš klavir u glavnu klavijaturu. Povežite svoj instrument sa softverom za notaciju kao što je Sibelius, Dorico ili Finale i zapišite svoje sviranje u realnom vremenu u notaciji. Lako komponujte muziku za sve instrumente, od klavirskih koncerata do velikih orkestarskih dela.

 

MIDI – digitalni jezik muzičkih instrumenata - Svirajte virtuelne instrumente

 

VARIO connect prevodi vaše sviranje klavira na univerzalni jezik muzičkih instrumenata MIDI. Sa bibliotekama semplova kao što je Vienna Symphonic Library ili virtuelnim instrumentima kao što je Pianoteq, na hiljade zvukova je dostupno za vaš klavir. Doživite novo merilo u svetu digitalizovanih klavira uz C. Bechstein Digital Grand Library za KONTAKT.

 

Novi način nastave muzike - Predajete muziku

 

VARIO connect i doozzoo (by C. Bechstein) su napravljeni jedno za drugo. doozzoo je naša sve-u-jednom platforma za časove digitalne muzike. U kombinaciji sa VARIO connect, doozzoo vizualizuje odsvirane note u dijagramu akorda ili na integrisanom virtuelnom klaviru.

 

Doživite više ton po ton - VARIO aplikacija

 

Besplatna VARIO aplikacija za iOS / iPadOS i Android je centar za podešavanje i kontrolu za vaš VARIO digitalni sistem.

 

Dimenzije: V 122 cm × Š 147 cm × D 61 cm Težina 227 kg

5-godišnja garancija

 

https: //www. bechstein. com/en/upright-grand-pianos/whoffmann-t-122/mahagoni-mit-messing-4/

ID Oglasa: #158725437
Informacije

Klaviri i Pianina: C. Bechstein Concert, C. Bechstein Academy,  W. Hoffmann i Zimmermann.

 

C. Bechstein proizvodi čuvene klavire i pianina još od 1853. godine. Poznati pijanisti i kompozitori kao što su Liszt, Debussy, Godowsky, Schnabel, Backhaus, Rubinstein i Bolet voleli su da nastupaju na Bechsteinu.

 

http: //www. bechstein. rs/

info@bechstein. rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.