slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Neewer Mikrofon Pecaljka 333cm + XLR konekcija sa 5 sekcija

85 €

Kao novo - nekorišćeno
Subotica
548
23
pre 3 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
D. Foto Su
Član od 30.07.2011.
Svi oglasi
Top Original Neewer proizvod!

Ovaj odličan teleskopski produžetak za mikrofone je izrađen od čvrstog i laganog aluminijuma, što vam omogućava sigurno postavljanje mikrofona i ujedno olakšava praćenje izvora zvuka zahvaljujući svojoj maloj težini.

• Pet teleskopskih šipki koristi sistem okretanja i zaključavanja, stvarajući brza, jednostavna, i efikasna podešavanja produžavajući dužinu od 83 centimetra do 333 centimetra.
• Ugrađeni XSLR kabl pomaže vam da uštedite vreme u radu.
• Izrađeno od aluminijuma, male težine olakšava držanje u ruci i nošenje. Najbolji izbor za dugotrajan rad. Izdržljiv i dobro uravnotežen
• Drška je obložena slojem guste pene, pruža udoban dodir u upotrebi i smanjuje zamor rukovaoca. Savršeno za intervjue, dokumentarni film male ekipe, snimanje na terenu, ENG, EFP, video produkciju, TV i filmske aplikacije itd.
• Sadrži jedan XSLR kabl za mikrofone. Pogodnije za podešavanje i jednostavnije za upotrebu. Ženski utikač kabla je na dnu štapa, savršeno sakriva kabl.
• Teleskopski stub sa 5 sekcija
• Dobijate i 3/8 inčni i 5/8 inčni adapter

Cena: 85eur


Kliknite na polje "Svi oglasi" koje se nalazi ispod ocena korisnika, kako biste bili u mogućnosti da pregledate celokupnu ponudu foto opreme koju imam!  
Pozz : )

Kontakt:   
064 59 700 95
Foto Su


ID Oglasa: #102441625
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.