slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

RCF EVOX 5 zvucna kutija

Kontakt

Beograd | Novi Bg.
Novo
633
1
pre 8 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Lno D.o.o.
Član od 08.07.2014.
kp izlog

EVOX 5 je kompaktan i prenosivi sistem ozvučenja. U njemu su iskombinovani kvalitet i pouzdanost RCF-ovih zvučnika sa veoma velikom snagom pojačavanja. Sistem se sastoji od pet 2.0’ ’ full-range zvučnika i jednog woofera od 10’ ’ . Dizajniran je tako da predstavlja savršeno mobilno rešenje za korišćenje na live događajima i nastupima DJ-eva. Takođe je izvrstan alat za prezentacije, korporativne događaje i kongrese.

Nova perspektiva linearnosti

RCF-ovi zvučnici su dizajnirani koristeći njihovu naprednu FiR filtering tehnologiju, razvijenu da pruži transparentni zvuk, apsolutnu preciznost i perfektnu stereo sliku svakom slušaocu. Ovi specijalni FiRPHASE filteri omogućavaju postizanje koherentne distribucije zvuka bez fazne distorzije, osiguravajući minimalnu latenciju sistemu.

Snažni pojačavači D-klase

RCF-ova tehnologija u pojačavačima D-klase pruža odlične performanse, a pritom su veoma efikasni i lagani. Pojačavači iz EVOX serije omogućuju ultra-brzi atak, realističan odziv i impresivne audio performanse. Aluminijumska struktura oko pojačavača osigurava kutiju u transportu, a i pomaže u hlađenju.

Superiorni zvučnici

Visoke frekvencije: Ultra kompaktni full-range 2" drajveri su sposobni da proizvedu veoma visok SPL.

Niske frekvecnije: 12" RCF-ovi woofer-i se pružaju do najnižih frekvencija i nude brzi i precizni udarac. Bass-reflex port dizajn umanjuje turbulenciju vazduha, samim tim i distroziju. EVOX 5 pruža konstantno pokrivanje ugla od 120x30 stepeni.

Spreman za sviranje u par jednostavnih koraka

PORTABILNOST - Sa tri jednostavna koraka, EVOX 5 sistem je spreman za svirku! Sve komponente ovog sistema - gornja kolona, sub, šipka i kablovi - dolaze u opcionalnim transportnim pakovanjima.  

MONTIRANJE - Gornja kolona se montira na šipku, koja se lako zavrće na vrh Sub-a. Šipka se razdvaja u dva dela kako bi trasnport bio lak.

Za sve detalje pritisnite na link: https: //www. rcf. it/en_US/products/product-detail/evox-5/234062

LNO Music je počela sa radom davne 1990.

Od samog početka akcenat je bio na proizvodima italijanske firme RCF.

Slobodno se može reći da je firma LNO, najzaslužnija za popularnost i uspeh firme RCF u Srbiji.

Usput smo implementirali još puno različitih proizvoda iz polja profesionalnog ozvučenja i rasvete u našu ponudu.

Pažljivo osluškujemo zahteve tržišta i u skladu sa tim širimo asortiman.

Zahvaljujući isključivo besprekornoj reputaciji, uspeli smo da opstanemo ovako dug period. Ako dosad niste čuli za nas, pozivamo Vas da nas kontaktirate i postanete jedan od naših prezadovoljnih klijenata.

Iskoristite prednosti koje nosi naše bogato 30 godišnje iskustvo.

ID Oglasa: #95971679
Informacije

Poštovani kupci,

Zbog renoviranja jednog od naših lokala do 30.04.2024. , poželjna je najava pre samog dolaska, unapred zahvalni.

Radno vreme:

Ponedeljak 09:00-17:00

Utorak 09:00-17:00

Sreda 09:00-17:00

Četvrtak 09:00-17:00

Petak 09:00-17:00

Subota Zatvoreno

Nedelja Zatvoreno

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.