slika
1 od 1

RCF EVOX J8 W na stanju, dostupno odmah.

990 €

Beograd | Novi Bg.
Novo
Dostupno odmah
323
1
pre 9 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Lno D.o.o.
Član od 08.07.2014.
kp izlog

Na stanju, dostupno odmah.

Potpuno novo, neotpakovano.

Pismena garancija 24 meseca.

RCF J8 W poseduje line source satelit (sa osam 2” full-range drajvera) uparenim sa high-powered 12” vuferom smeštenim u bas refleks kutiji. Tu je i ugrađeni pojačavač D klase i snage od 1400 W.  EVOX J serija zvučnika zadržala je sve karakteristike originalnih EVOX sistema, ali ovaj put u prenosivom i kompaktnom izdanju. Sistem isporučuje neverovatne zvučne performanse, kristalno jasan vokal i fantastičan zvučni odziv.

RCF-ovi zvučnici su dizajnirani uz korišćenje RCF-ove napredne FiR filtering tehnologije, razvijene da pruži transparentni zvuk, apsolutnu preciznost i perfektnu stereo sliku svakom slušaocu u publici. Ovi specijalni FiRPHASE filteri omogućavaju postizanje koherentne distribucije zvuka bez fazne distorzije, osiguravajući minimalnu latenciju sistema.

Snažni pojačavači D-klase

RCF-ova tehnologija u pojačavačima D-klase pruža odlične performanse, čineći ih pritom veoma efikasnim i laganim. Pojačavači EVOX serije omogućuju ultra-brzi atak, realističan odziv i impresivne audio performanse. Čvrsta aluminijumska konstrukcija pojačavača osigurava kutiju u transportu, te pomaže u njenom hlađenju.  EVOX J pojačavači poseduju SMPS odeljak za napajanje kako bi proizveli maksimalni output, a minimalnu težinu za transportovanje.

Superiorni zvučnici

Visoke frekvencije: Ultra kompaktni full-range 2″ drajveri su sposobni da podnesu veoma visok SPL. Satelit poseduje 8 drajvera.

Niske frekvecnije: Bas iz vufera od 12″ se proteže do najnižih frekvencija isporučujući brzi i precizni „ udarac“ . Bass-reflex port dizajn umanjuje turbulenciju vazduha, samim tim i distroziju.  EVOX J8 W pruža konstantnu usmerenost ugla od 120×30 stepeni obezbeđujući tako konzistentnu zvučnu pokrivenost od prvog do poslednjeg reda publike. preman za sviranje u par jednostavnih koraka

PORTABILNOST –  Sa tri jednostavna koraka, EVOX J8 W sistem je spreman za svirku! Sve komponente ovog sistema – gornja kolona, sub, šipka i kablovi – dolaze u opcionalnim transportnim pakovanjima.

MONTIRANJE –  Gornja kolona se montira na šipku, koja se lako zavrće na vrh Sub-a. Šipka se razdvaja u dva dela kako bi trasnport bio lak.

Konfiguracije J sistema

Od solo muzičara do velikih DJ žurki, fleksibilnost EVOX J sistema se podrazumeva. Zahvaljujući brojnim izlazima i FiRPHASE procesingu, stvaranje najboljeg mogućeg audio doživljaja u bilo kom okruženju je veoma lako.

Ključne karakteristike:

  • 128 dB Max SPL
  • 1400 Watt 2-way peak power
  • DSP Processing with FiRPHASE
  • 12″ woofer, high power 2.5″ voice coil
  • 8 x 2″ ultra compact fullrange 1.0″ voice coil
  • 2350x350x450 mm 92.5×13.77×17.71 in (HxWxD)
  • 23,8/52.5 kg/lbs

LNO Music je počela sa radom davne 1990.

Od samog početka akcenat je bio na proizvodima italijanske firme RCF.

Slobodno se može reći da je firma LNO, najzaslužnija za popularnost i uspeh firme RCF u Srbiji.

Usput smo implementirali još puno različitih proizvoda iz polja profesionalnog ozvučenja i rasvete u našu ponudu.

Pažljivo osluškujemo zahteve tržišta i u skladu sa tim širimo asortiman.

Zahvaljujući isključivo besprekornoj reputaciji, uspeli smo da opstanemo ovako dug period. Ako dosad niste čuli za nas, pozivamo Vas da nas kontaktirate i postanete jedan od naših prezadovoljnih klijenata.

Iskoristite prednosti koje nosi naše bogato 30 godišnje iskustvo.

ID Oglasa: #95975048
Informacije

Poštovani kupci,

Zbog renoviranja jednog od naših lokala do 30.04.2024. , poželjna je najava pre samog dolaska, unapred zahvalni.

Radno vreme:

Ponedeljak 09:00-17:00

Utorak 09:00-17:00

Sreda 09:00-17:00

Četvrtak 09:00-17:00

Petak 09:00-17:00

Subota Zatvoreno

Nedelja Zatvoreno

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.