slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

RCF EVOX JMIX8 aktivna zvučna kutija

1.300 €

Beograd | Novi Bg.
Novo
Dostupno odmah
1.886
13
pre 4 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Lno D.o.o.
Član od 08.07.2014.
kp izlog

Potpuno novo, neotpakovano.

Pismena garancija 24 meseca.

Dodavanjem 8-kanalnog digitalnog miksera RCF je sa EVOX J serijom zvučnika napravio još jedan korak napred. Snaga "on-board" procesinga koju ima inovativni Z. CORE DSP, ne samo da omogućava kompletne funkcije miksovanja, već isporučuje i visoko kvalitetne FX i AMP simulacije instrument efekata.  EVOXaplikacija kompatibilna sa iOS/Android uređajima omogućava daljinsku kontrolu JMIX8 zvučničkim sistemom. Dodavanjem Bluetooth audio i Hi-Z instument ulaza, EVOX JMIX8 kombinuje kvalitet i pouzdanost RCF-ovih zvučnika i pojačavača sa snažnim bežičnim 8-kanalnim digitalnim mikserom.

BIĆETE ZAPANJENI

 

Nova perspektiva linearnosti

RCF-ovi zvučnici su dizajnirani uz korišćenje RCF-ove napredne FiR filtering tehnologije, razvijene da pruži transparentni zvuk, apsolutnu preciznost i perfektnu stereo sliku svakom slušaocu u publici. Ovi specijalni FiRPHASE filteri omogućavaju postizanje koherentne distribucije zvuka bez fazne distorzije, osiguravajući minimalnu latenciju sistema.

 

"On-board" digitalni mikser

Sve dostupne funkcije EVOX JMIX8 sistema su dostupne na operavinom panelu. Tasteri poput: INPUT, OUTPUT, HOME, SYSTEM, MFX, FX daju pristup svim parametrima na LCD displeju.

 

EVOX APP

RCF EVOX aplikacija osigurava potpunu kontrolu J serije miksera: kompletan procesing koji vam je potreban, na vašem telefonu, preko Bluetooth-a. Odlikuje se atraktivnom i intuitivnom grafikom koju su dizajnirali audio profesionalci. Aplikacija vam omogućava da se krećete kroz meni i potpuno kontrolišete parametre miksete, čak i dok sistem svira! RCF EVOX J aplikacija je dostupna za iOS i Android uređaje i može se preuzeti na oficijalnim marketima aplikacija.

Snažni pojačavači D-klaseRCF-ova tehnologija u pojačavačima D-klase pruža odlične performanse, čineći ih pritom veoma efikasnim i laganim. Pojačavači iz EVOX serije omogućuju ultra-brzi atak, realističan odziv i impresivne audio performanse. Čvrsta aluminijumska konstrukcija pojačavača osigurava kutiju u transportu, te pomaže u njenom hlađenju.  EVOX J pojačavači poseduju SMPS odeljak za napajanje kako bi proizveli maksimalni output, a minimalnu težinu za transportovanje.  

Superiorni zvučnici

Visoke frekvencije: Ultra kompaktni full-range 2" drajveri su sposobni da podnesu veoma visok SPL. Satelit poseduje 8 drajvera.

Niske frekvecnije: Bas iz vufera od 12" se proteže do najnižih frekvencija isporučujući brzi i precizni "udarac". Bass-reflex port dizajn umanjuje turbulenciju vazduha, samim tim i distroziju. EVOX J8MIX pruža konstantnu usmerenost ugla od 120x30 stepeni obezbeđujući tako konzistentnu zvučnu pokrivenost od prvog do poslednjeg reda publike.  

 

Konfiguracije J sistema

Od nastupa solo muzičara do velikih DJ žurki, fleksibilnost EVOX J sistema se podrazumeva. Zahvaljujući brojnim izlazima i FiRPHASE procesingu, stvaranje najboljeg audio doživljaja u bilo kojim uslovima je veoma lako.

LNO Music je počela sa radom davne 1990.

Od samog početka akcenat je bio na proizvodima italijanske firme RCF.

Slobodno se može reći da je firma LNO, najzaslužnija za popularnost i uspeh firme RCF u Srbiji.

Usput smo implementirali još puno različitih proizvoda iz polja profesionalnog ozvučenja i rasvete u našu ponudu.

Pažljivo osluškujemo zahteve tržišta i u skladu sa tim širimo asortiman.

Zahvaljujući isključivo besprekornoj reputaciji, uspeli smo da opstanemo ovako dug period. Ako dosad niste čuli za nas, pozivamo Vas da nas kontaktirate i postanete jedan od naših prezadovoljnih klijenata.

Iskoristite prednosti koje nosi naše bogato 30 godišnje iskustvo.

ID Oglasa: #95973582
Informacije

Poštovani kupci,

Zbog renoviranja jednog od naših lokala do 30.04.2024. , poželjna je najava pre samog dolaska, unapred zahvalni.

Radno vreme:

Ponedeljak 09:00-17:00

Utorak 09:00-17:00

Sreda 09:00-17:00

Četvrtak 09:00-17:00

Petak 09:00-17:00

Subota Zatvoreno

Nedelja Zatvoreno

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.