slika
slika
slika
1 od 3

Sonarworks True-FI softver za kalibraciju slušalica

Kontakt

Beograd
Novo
154
1
pre 5 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
artistsistems doo online
Član od 16.08.2011.
Svi oglasi

SONARWORKS u AudioPro radnjama u Beogradu i Novom Sadu



True-Fi donosi ultimativni kvalitet zvuka vaših slušalica. Sve slušalice dodaju svoju boju zvuku u manjoj ili većoj meri. To znači da zapravo i ne čujete konkretno ono što su muzičari ili bendovi napravili u tonskom studiju. True-Fi je doskočio tom problemu tako što pomoću pametnih algoritama i filtera ispravlja te koloracije koje imaju vaše slušalice. True-Fi aplikacija radi sa svim izvorima zvuka na vašem kompjuteru i podržava rezoluciju do 96kHz. Kupovinom True-Fi softvera dobijate pristup prema više od 200 profila raznih modela slušalica kao i eventualnim dodatnim profilima koji će se pojaviti u budućnosti. True-Fi se može instalirati na maksimalno 3 uređaja odjednom.  



True-Fi brings you the ultimate in headphone sound. All headphones color sound – when you listen to music, what you hear is heavily affected by the headphones you are using.
As a result, you miss what the artist intended in the studio. True-Fi can fix that. By knowing how your headphones change the sound, our software applies smart sound filters to remove the effect of your headphones.


On top of that, you can personalize the sound to fit your unique hearing and taste, if you wish. The True-Fi application works with all audio sources on your computer. It supports sample rates up to 96kHz.


Here's what you get with your True-Fi license:

  • Unlimited access to our 200+ supported headphone profiles;
  • Access to future updates of our software;
  • Activate and use your license on up to 3 devices simultaneously; C
  • oming soon: Mobile app for Android and iOS!







  • ( „ “ ) -

 

  • Trudimo se da sve cene držimo aktuelnim na svakodnevnom nivou, greške su moguće. Cena na KP je informativnog karaktera, informaciju o ceni proverite u našim radnjama.

 

  • Plaćanje u našim maloprodajnim objektima vrši se isključivo u DINARIMA. Cena napisana u evrima je informativnog karaktera.

 

  • Ukoliko vidite bilo gde bolju cenu za nov proizvod, kontaktirajte nas i mi ćemo se potruditi da napravimo najbolju ponudu za Vas.



Hvala na razumevanju.

Vaš AudioPro Artist

 

 

Kontakt:

● AudioPro ARTIST Sistems d. o. o. ●

BEOGRAD
Bulevar Milutina Milankovića 98-100
Novi Beograd 
tel : 011/ 344-28-74

NOVI SAD
Maksima Gorkog 16
tel: 021/ 300-69-11

NE PRIHVATAMO ZAMENE!

ID Oglasa: #103166692
Informacije

● AudioPro ARTIST Sistems d. o. o. ●
NOVI BEOGRAD
Bulevar Milutina Milankovića 98
tel : 011/ 344-28-74

 

NE PRIHVATAMO ZAMENE!

 

> > > > > RADNJA U NOVOM SADU JE ZATVORENA < < < < <

 

 

 

napomena :

Zbog čestih promena cena proizvođača, cene na KP su informativnog karaktera.
Aktuelne cene možete videti na našem sajtu!

Hvala na razumevanju

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.