slika
slika
slika
1 od 3

YSL Saint Laurent bros

10.000 dinFiksno

Kao novo - nekorišćeno
Beograd | Vračar
2.284
22
pre 5 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Luxuryshop
Član od 29.07.2014.

SAINT LAURENT novi broš -  cena 10.000 dinara.

Slika je naša i slikana je telefonom. Dobijate broš sa slike !

Napomena:  Mi prodajemo samo zvanične modele koji se nalaze na oficijelnom YSL sajtu i to od najkvalitetnijih materijala i obrade pri čemu svaki model broša ima YSL žig na pozadini.
Na oglasima ima mnogo "YSL" broševa koji se prodaju po cenama od 10 ili 30 evra, koji su faktički "no name", bez ikakvog žiga na sebi, koje ne možete videti ili naći na oficijelnom YSL sajtu, koji su izrađeni od metala najjeftinijeg kvaliteta i jako loše završne obrade, što je lako uočivo već na prvi pogled.

Takođe nudimo Vam mogućnost uslužnog poručivanja - ukoliko želite možemo za Vas uslužno poručiti i bilo koji drugi YSL model broša ili broš bilo kog drugog brenda, samo je potrebno da nam pošaljete u poruci tačan naziv i šifru modela kao i "vezu" do oficijelnog sajta brenda ili bilo kog sajta gde se može videti konkretan model broša koji želite.
U slučaju uslužnog poručivanja u kratkom roku Vam odgovaramo da li je broš koji želite dostupan za poručivanje (da li ih naš dobavljač u inostranstvu ima na stanju), nakon čega uplaćujete avans u iznosu od 50% prilikom poručivanja, a ostatak kada broš stigne.

Mi smo online shop i radimo po principu slanja pošiljke na kućnu adresu(Post Express-om) koja Vam stiže u roku od 24 časa od trenutka poručivanja.  
Nije moguć dolazak kod nas, nalaženje u gradu, razgledanje i slično !  

Preko 200 pozitivnih komentara ostalih kupaca i njihove ocene su dovoljna preporuka naše ozbiljnosti i kvaliteta svega što prodajemo počev od 2014. godine!

ID Oglasa: #90804755
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.