slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

HERMES CLIC H narukvica white/white

10.000 dinFiksno

Kao novo - nekorišćeno
Beograd | Vračar
598
11
pre 6 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Luxuryshop
Član od 29.07.2014.

Hermes nova narukvica.   


Doplata za Hermes kutiju i kesu iznosi 6.000 dinara.

Narukvica je PREMIUM klase kvaliteta do koje je jako teško doći jer se u nabavci nudi samo starim i ustaljenim klijentima posle višegodišnje kontinurane saradnje i uvoza, kakvu mi imamo sa našim dobavljačem iz inostranstva još od 2014. godine!
 


Slike su naše i slikane su telefonom. Dobijate narukvicu sa slike !  


Narukvica je dostupna i u drugim bojama (crvenoj, crnoj, beloj, žutoj, braon, plavoj, ciklama, roze i sivoj) a metalni delovi mogu biti u White, Gold i Rose gold varijanti.


Mi smo online shop i radimo po principu slanja pošiljke na kućnu adresu(Post Express-om), koja Vam stiže u roku od 24 časa od trenutka poručivanja(ukoliko proizvod u tom trenutku imamo na stanju).
Ukoliko je proizvod prodat ili ga trenutno nema na stanju, odgovorićemo vam kada stiže prva dopuna i takođe možemo napraviti rezervaciju.  
Nije moguć dolazak kod nas, nalaženje u gradu, razgledanje i slično!   

Preko 300 ocena i pozitivnih komentara
 kupaca su dovoljna preporuka naše ozbiljnosti i kvaliteta svega što prodajemo počev od 2014. godine!

ID Oglasa: #76586724
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.