slika
slika
slika
slika
1 od 4

BVLGARI ZERO1 prsten crno zlatni žensko prstenje

69 €

Kao novo - nekorišćeno
Beograd | Stari grad
5.757
47
pre 5 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Ilija
Član od 06.08.2017.
Svi oglasi

BVLGARI ženski prsten
Model ZERO1

Prsten je izrađen od srebra sa pozlatom od 18k rose zlata. Sa unutrašnje strane prstena se nalaze sve oznake I svi žigovi. Ovo je ujedno I najnoviji model ovog pristena koji poseduje sve potrebne oznake

Prsten je dostupen u crno rose gold varijanti I u beloj rose gold varijanti.  

Dostupne velicine su US 6, US 7 i US 8.

Ukoliko želite da uz prsten dobijete I premium Bvlgari kutiju sa plišanom trakom vezanom u mašnu, sve sertifikate, cena iznosi 39eur.

Prsten pre kupovine možete pogledati i uveriti se u njegov kvalitet što nije slučaj kod drugih prodavaca.

Takođje, prsten je moguće preuzeti i lično ukoliko ste u Beogradu, i samim tim se ne izlažete dodatnom trošku poštarine i trošku otkupa kao što je slučaj kod kupovine preko online shop-ova koji robu isključivo šalju poštom.    

U poslednje vreme online shopovi i drugi prodavci nastoje da kopiraju moje oglase, što samo govori o atraktivnosti izbora aksesoara koje prodajem. Mnoge pozitivne ocene i komentari zadovoljnih kupaca su dodatni motiv da nastavim da ponudu učinim još akraktivnijom i pristupačnijom za sve kupce!

Za razliku od drugih prodavaca i on-line shopova koji isključivo imaju samo replike u svojoj ponudi a koje pritom prodaju po veoma visokim cenama, u mojoj ponudi možete naći veliki izbor originalnih stvari po pristupačnim cenama.

Pogledajte i ostale moje oglase, u ponudi imam veliki izbor luksuznih predmeta i aksesoara za sve ljubitelje elegantnih stvari.  O kvalitetu i ekskluzivnosti izbora artikala svedoče mnogi pozitivni komentari zadovoljnih kupaca.

ID Oglasa: #96089660
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.