slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

BVLGARI set ogrlica mindjuse i narukvica

27.000 dinFiksno

Kao novo - nekorišćeno
Beograd | Vračar
5.463
14
pre 5 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Luxuryshop
Član od 29.07.2014.

BVLGARI set iz kolekcije BVLGARI Premium klase kvaliteta.

▪ Ogrlica je izrađena od srebra (925 Sterling silver) preko koga je urađena mikronska pozlata (Platinum plated) gde je sa jedne strane priveska ugrađen Onyx(crni) dok je sa druge strane priveska ugrađen Mother of pearl(prirodni sedef iz školjki). Na samoj dršci priveska su diskretno ugrađeni (Swiss pure AAA cubic zircon oxide) koji su najbolji substitut dijamanata - cena 7.000 dinara.

▪ Minđuše su izrađene od srebra (925 Sterling silver) preko koga je urađena mikronska pozlata (Platinum plated) sa Onix-om unutar priveska (prirodnim sedefom iz školjki) - cena 7.000 dinara.

▪ Narukvica je izrađena od srebra (925 Sterling silver) preko koje je urađena mikronska pozlata (Platinum plated) dužine između 17-18cm sa Onix-om u središnjem delu - cena 7.000 dinara.

Doplata za Bvlgari kutiju sa plišanom trakom vezanom u mašnu, sve sertifikate i ukrasnu kutiju iznosi 6.000 dinara.

Slike su naše i slikane su telefonom. Dobijate ogrlicu, mindjuše i narukvicu sa slike!
  

Napomena: Mi prodajemo samo zvanične modele koji se nalaze na oficijelnom Bvlgari sajtu i to od najkvalitetnijih materijala Premium klase, pri čemu svaki model nakita ima Bvlgari žig na pozadini kao i najviši stepen završne obrade za razliku od drugih kopija koje su zastupljne po oglasima uglavnom od strane prodavaca koji prodaju sve i svašta(samo im izlistajte sve oglase pa ćete naći turske kopije parfema koji se predstavljaju kao originalni, razne kablove, najeftinije kopije satova tzv. beton/krš klasu od 100-150 evra, pa čak i izraubovane i korišćene predmete iz ličnog domaćinstva poput dušeka, pegli, monitora i slično, koji nisu završili u kontejneru, ili možda čak i jesu? ) i koji nemaju niti znanja vezana za nakit niti pristup manufakturama koje izrađuju prvoklasan nakit i sarađuju samo sa stalnim klijentima poput nas (nakit Premium klase prodajemo još od 2014. godine, što je proverljivo uvidom u naše ocene i javne komentare), već samo kao papagaji slepo kopiraju takstove naših oglasa na svoje bezvredne kopije.
Na sve ovo obatite pažnju pre nego što nekom poklonite svoje poverenje!

Takođe nudimo Vam mogućnost uslužnog poručivanja - ukoliko želite možemo za Vas uslužno poručiti i bilo koji drugi Bvlgari model ogrlice ili ogrlicu bilo kog drugog brenda, samo je potrebno da nam pošaljete u poruci tačan naziv i šifru modela kao i "vezu" do oficijelnog sajta brenda ili bilo kog sajta gde se može videti konkretan model ogrlice koju želite.
U slučaju uslužnog poručivanja u kratkom roku Vam odgovaramo da li je ogrlica koju želite dostupna za poručivanje (da li je naš dobavljač u inostranstvu ima na stanju), nakon čega uplaćujete avans u iznosu od 50% prilikom poručivanja, a ostatak kada ogrlica stigne.


Mi smo online shop i radimo po principu slanja pošiljke na kućnu adresu(Post Express-om), koja Vam stiže u roku od 24 časa od trenutka poručivanja(ukoliko proizvod u tom trenutku imamo na stanju).
Ukoliko je proizvod prodat ili ga trenutno nema na stanju, odgovorićemo vam kada stiže prva dopuna i takođe možemo napraviti rezervaciju.  
Nije moguć dolazak kod nas, nalaženje u gradu, razgledanje i slično!   

Preko 250 ocena i pozitivnih komentara kupaca su dovoljna preporuka naše ozbiljnosti i kvaliteta svega što prodajemo počev od 2014. godine!

ID Oglasa: #86907845
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.