slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

VAN CLEEF & ARPELS set ogrlica mindjuse VCA

30.000 dinFiksno

Kao novo - nekorišćeno
Beograd | Vračar
5.687
14
pre 5 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Luxuryshop
Član od 29.07.2014.

VAN CLEEF &ARPELS set iz ALHAMBRA kolekcije.

▪ Srebrna ogrlica izrađena od srebra (925 Sterling silver) preko koga je urađena mikronska pozlata (Gold plated) sa jednom VCA detelinom - cena 9.000 dinara
▪ Srebrne minđuše izrađene od srebra (925 Sterling silver) preko koga je urađena mikronska pozlata (Gold plated) - 9.000 dinara
▪ Doplata za Van Cleef &Arpels kutiju sa plišanom trakom vezanom u mašnu, sertifikat i ukrasnu kutiju iznosi 12.000 dinara.  

Slike su naše i slikane su telefonom. Dobijate ogrlicu i mindjuše sa slike!   

Mi smo online shop i radimo po principu slanja pošiljke na kućnu adresu(Post Express-om), koja Vam stiže u roku od 24 časa od trenutka poručivanja(ukoliko proizvod u tom trenutku imamo na stanju).
Ukoliko je proizvod prodat ili ga trenutno nema na stanju, odgovorićemo vam kada stiže prva dopuna i takođe možemo napraviti rezervaciju.  
Nije moguć dolazak kod nas, nalaženje u gradu, razgledanje i slično!   

Preko 300 pozitivnih komentara ostalih kupaca i njihove ocene su dovoljna preporuka naše ozbiljnosti i kvaliteta svega što prodajemo počev od 2014. godine!

ID Oglasa: #79530823
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.