slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Fresh Titan dioptrijski ram za naočare

4.500 din

Valjevo
Kao novo - nekorišćeno
328
4
pre 4 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Kao NOV.  Fresh Titan, model FT002 51 ( ) 17 /16/ 135 355CE.   Izuzetno lagan, čvrst i elastičan ram. Boja metalik bordo (ravnomerna po intezitetu, na fotografijama zarad senki možda ne izgleda uvek tako) završetci ručki u istom tonalitetu. Oslonci za nos silikonski. Stakla nisu predmet oglasa (u naočarina su stakla za daljinu koja ćete Vi, prema Vašim potrebama, zameniti kod Vašeg optičara).  Izuzetan dizajnerski komad.   Tačne dimenzije date su na jednoj od fotografija.  Pogledajte fotografije - prodaju se naočare koje su fotografisane. Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu.  
G 143226

Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.   

ID Oglasa: #74317768
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.