slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

SEIKO Titanium T Collection dioptrijski semi nram za naočare

12.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
1.400
9
pre 6 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac
Član od 12.02.2017.
kp izlog
Made in JAPAN. Fenomenalni SEiKO dioptrijski ram za naočare.   53  [  ] 20  140. Izuzetno kvalitetne i izuzetno izdržljive, TITANIJUMSKE, vrlo savitljive naočare.   Atraktivnog dizajna sa zapaženim ditzajnerskim detaljima (pozlaćen SEIKO logo na drškama), Izuzetno očuvan, KAO NOV, ram za naočare.   Extra lake - 18 grama sa staklima! Korišćen okvir za naočari u super stanju. Bez preteranih tragova korišćenja, funkcionalno očuvan, posebno kvalitetan i markiran S E I K O. Prodaju se naočare koje su fotografisane. Poštarina nije uključena u cenu.  
k12 2822
 

Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.

ID Oglasa: #58865608
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.