slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

VEITHDIA Original Muske Naočare - Naocare 3562

2.799 din

Kao novo - nekorišćeno
Ruma
3.964
72
pre 13 dana
Odgovara na 0% poruka.
Mobile Glass Shop
Član od 24.05.2012.
Svi oglasi

NOVO! ! NEKORIŠĆENO!    

Model #6108


Veithdia je brendirana marka naočara koja pravi jako kvalitetne proizvode, i koja garantuje orginalnost proizvoda kao i odlicnu cenu.

Naočare se sastoje iz čak 9 slojeva stakla, ono što je zastitni znak ovog proizvođača između ostalog jeste i HD polarizacija, realne boje, velika čvrstina, otpornost na grebanje,  UV 400 zaštita, zaštita od radijacije, jako dugotrajna i laka za čišćenje, ne dolazi do zamaranja očiju, nema bljeska kada se gleda kroz njih.

Naočare se dobijaju u pakovanju koje je idealno za poklon ( Naočare , krpica za čišcenje, kutija za čuvanje, kartonska kutija , kartica za proveru polarizacije).



Marka:  VEITHDIA
Pol:  Muški
Sociva:  Polarizovana
Boja rama:  Siva
Materijal od koga je izradjen ram:  Legura aluminijuma i magnezijuma
Materijal od koga su izradjena sociva:  Polikarbonat


Za sva pitanja i informacije kontakt preko sajta ili na 064 431 64 70 .                   
Licno preuzimanje u Rumi ili slanje post expres , placanje pouzecem , postarina oko 270din.                         

Najlaksa i najbrza metoda porucivanja je da ostavite Vase podatke za slanje paketa                SMS  porukom ili KP   porukom sa naznakom tacnog imena artikal i kolicinom.

ID Oglasa: #56685040
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.