Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Rolex Day-Date M228239

1.100 €Fiksno

Beograd | Vračar
Kao novo - nekorišćeno
1.743
15
pre 12 dana
Luxuryshop
Član od 29.07.2014.

Sat nije nikakva replika već je u pitanju super klon GM (Great Masters) fabrike i po svom izgledu i detaljima se ne razlikuje od originalnog sata ni po jednom jedinom detalju - među svim fabrikama trenutno spada u vrh izrade i posvećenosti kvalitetu svih detalja.

GM u ovaj model stavlja kloniranu ETA Swiss mašinu 3255 koja radi na 28800VPH, ali kvalitetniji klon od svih drugih fabrika koje  postoje. Čak i dok je postojala čuvena Noob fabrika GM je uvek bio za jednu klasu bolji.
Takođe u cenu je uračunat sertifikat(pasoš) na kome su ukucani i broj modela i serijski broj koji se nalazi na satu. Inače cena samo sertifikata kada bi se poručivao nezavisno od sata bi bila 100 evra.

Čelik je Oyster kvaliteta 904l.

Staklo je sapphire crystal sa ugraviranom Rolex krunom(logom) na poziciji broja 6:00 na kristalu.

 

Za one koji ne znaju, klonovi su satovi urađeni do neprepoznatljivosti sa originalom, čak i kada se otvori mehanizam na njemu su svi žigovi kao i kod originalnog modela, čelik je kvalitetniji nego kod replika (kod kojih često satovi uopšte i nisu izrađeni od čelika), luminacija je jača, a najvidljivija razlika na osnovu koje i najveći laik može razlikovati repliku od originala su brojke na datumu koje su kod replika "debele" i često "zamrljane i neprecizne" dok su kod originalnih Rolex modela kao i klonova brojke na datumu ispod "lupe" tanke, jasne i precizne i obratite pažnju na sve detalje kojih je mnogo ali najočigledniji koji će pravi poznavalac Rolex satova prepoznati i sa metar razdaljine je izrada brojki datuma.

Cena je minimalna i FIXNA!  

ID Oglasa: #83265310
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.