slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

GIVENCHY dugmad za manzetne za kosulju

5.000 dinFiksno

Kao novo - nekorišćeno
Beograd | Vračar
337
8
pre 5 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Luxuryshop
Član od 29.07.2014.
Givenchy nova dugmad za manžetne.  


U cenu je uračunata standardna elegantna kutija sa naše dve poslednje slike.   
 
Doplata za luksuznu piano kutiju od punog prirodnog drveta, visokog sjaja i obloženu belom kožom sa unutrašnje strane sa naših slika iznosi 1.500 dinara.


Obratite pažnju prilikom kupovine na sve detalje jer po oglasima postoje jeftine turske kopije od metala lošeg kvaliteta koje su se skoro pojavile na tržištu, koje se prodaju za svega 1.000-2000 dinara jeftinije od naših, a kvalitativno ničemu ne vrede, što se brzo pokazuje kroz sam proces eksploatacije !
Takođe svaki model Givenchy dugmadi ima natpis na zadnjoj strani, a nedostatak natpisa "Givenchy" sa zadnje strane dugmadi je pokazatelj da kupujete jeftinu bezvrednu kopiju !
Mi imamo višegodišnji kontinuitet prodaje nakita od najkvalitetnijeg čelika, što je lako proverljivo uvidom u ostale oglase, javne komentare, ocene kupaca i do sada nijednu primedbu na kvalitet - naprotiv samo dalju preporuku i povratak kupaca !


Slike su naše i slikane su telefonom. Dobijate dugmad sa slike!  


Mi smo online shop i radimo po principu slanja pošiljke na kućnu adresu(Post Express-om), koja Vam stiže u roku od 24 časa od trenutka poručivanja(ukoliko proizvod u tom trenutku imamo na stanju).
Ukoliko je proizvod prodat ili ga trenutno nema na stanju, odgovorićemo vam kada stiže prva dopuna i takođe možemo napraviti rezervaciju.  
Nije moguć dolazak kod nas, nalaženje u gradu, razgledanje i slično!   

Preko 200 ocena i pozitivnih komentara kupaca su dovoljna preporuka naše ozbiljnosti i kvaliteta svega što prodajemo počev od 2014. godine!
ID Oglasa: #92405635
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.