slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

CARTIER Santos Gold Tank Solo ručni sat Square Design

189 €

Beograd | Stari grad
Kao novo - nekorišćeno
9.188
58
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Ilija online
Član od 06.08.2017.
Svi oglasi

Nov luksuzni Cartier ručni sat.

Sat je kockastog oblika sa kućištem u zlatnoj boji. Kazaljke sata su plave boje i uskladjene su sa plavim kamenom koji se nalazi na vrhu krunice.

Narukvica sata je od kože u crnoj boji sa izgraviranim Cartier logotipom na unutrašnjoj strani.
Krajeve narukvice ukrašava prepoznatljiva Cartier kopča u zlatnoj boji.  

Sat pokreće Quartz mehanizam koji je izuzetnog kvaliteta u poredjenju sa drugim replikama koje pokreće automatski mehanizam.  

Za razliku od drugih sličnih satova koji se mogu naći na tržištu a pritom su i skuplji, ovo je najkvalitetnija mirror 1/1 AAA R koju možete nabaviti po najpristupačnijoj ceni.



Ukoliko želite da dobijete i premium sertifikat u formi kartice (kao na poslednjim slikama) doplata je 500din

Zbog svog elegantnog i univerzalnog izgleda model sata je dostupan i u muškoj i u ženkoj varijanti.

U poslednje vreme online shopovi i drugi prodavci nastoje da kopiraju moje oglase, što samo govori o atraktivnosti izbora aksesoara koje prodajem. Mnoge pozitivne ocene i komentari zadovoljnih kupaca su dodatni motiv da nastavim da ponudu učinim još akraktivnijom i pristupačnijom za sve kupce!

Za razliku od drugih prodavaca i on-line shopova koji isključivo imaju samo replike u svojoj ponudi a koje pritom prodaju po veoma visokim cenama, u mojoj ponudi možete naći veliki izbor originalnih stvari po pristupačnim cenama.

Pogledajte i ostale moje oglase, u ponudi imam veliki izbor luksuznih predmeta i aksesoara za sve ljubitelje elegantnih stvari.  O kvalitetu i ekskluzivnosti izbora artikala svedoče mnogi pozitivni komentari zadovoljnih kupaca.

ID Oglasa: #102578273
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.