slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Emporio Armani Sat Ar11165 2021

160 €

Kao novo - nekorišćeno
Beograd
825
6
pre 3 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastara
Član od 12.06.2008.
Svi oglasi

NA prodaju rucni sat Emporio Armani Ar11165 veoma kvalitetan izradjen od Celika - Metal narukvica i kuciste sata. Staklo Mineral Crysta. Dijamantsko staklo koje se ne grebe. Uzivo sat mnogo lepsi slikan je pod jakim svetlom zato ovako bljesti.   Obraduj te svoju dragu ili najmilije izvanrednim poklonom.   

Sat je donet iz Londona sa svom dokumentacijom. Svi zigovi se vide na fotografijama

Sat je u vakumu i zastitnim folijama. Vlasnik ih prvi skida.       

 

Moguca porudzbina svih modela satova , sa sajta  watchshop. com    

 

Kratak opis o ovom modelu:      

 

CASE SIZE: 43 MM

LUG WIDTH: 22 MM

MOVEMENT: QUARTZ

WATER RESISTANT: 5ATM

PACKAGING: EMPORIO ARMANI WATCH BOX

 

Sve dodatne informacije pitaj te ili pogledaj te na Armani oficijalnom sajtu.  Pogledaj te Emporio Armani ostale modele koje imam u ponudi.   Garantujem o kvalitetu i originalnosti proizvoda. Provera originalnosti moze se obaviti u BPM radnji ovlascenom uvozniku za Srb. Mnogo zadovoljnih kupaca se uverilo u nasu originalnost. Uverite se i vi.  


░P░O░G░L░E░D░A░J░T░E░░░S░V░E░░M░O░J░E░░░O░G░L░A░S░E░

ID Oglasa: #129238110
Informacije

Info:
Zbog neodgovornih kupaca koji porucuju i ne podizu pakete , svi koji nisu registrovani i jave se telefonski, svi koji su skoro registrovani i nemaju ocena ili imaju manje od 20 pozitivnih bez negativne kao i svi koji imaju vise ocena a imaju negativnu zbog ne podizanja paketa placaju unapred na tekuci racun bez izuzetaka.

Hvala unapred!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.