slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

DABA Kožne narukvice / kaiševi za satove - ručni rad

4.000 din

Beograd | Rakovica
Kao novo - nekorišćeno
5.377
90
pre 14 dana
Srdjan
Član od 20.07.2020.
Svi oglasi
Izrada muških i ženskih kožnih narukvica / kaiševa za ručne satove po meri i želji kupca. Narukvice su u potpunosti ručno izrađene od najkvalitetne kože. Narukvice su dobijene lepljenjem dva sloja kože tako da je i sa donje strane narukvice koža. Nakon lepljenja narukvice se prošivaju najkvalitetnijim koncima što predstavlja najčvršći spoj. Na ovaj način se produžava radni vek narukvice koja je otpornija na znoj i svakodnevno nošenje. Izrada kožnih narukvica za satove po meri i želji kupca (dimenzije tj. širina i dužina narukvice, odabir boje kože i konca).
Pravim kaiševe za marke satova kao što su Panerai, Rolex, Breitling, Tag Hauer, Tissot i ostale, takođe pravim i kaiševe za ostale brendove.
Slanje kurirskom službom ili lično po dogovoru za teritoriju Beograda.
Narukvice se prodaju bez kopče.
Rucna izrada narukvica kaiseva za satove, rucno radjene narukvice za sat, kozne narukvice za satove
Tel 064 253 7983
ID Oglasa: #99546733
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.