slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Cartier tank solo Santos srebrno zlatni muški sat

179 €Fiksno

Beograd | Stari grad
Kao novo - nekorišćeno
4.377
40
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Ilija
Član od 06.08.2017.
Svi oglasi

Nov luksuzni Cartier ručni muški sat.

Model TANK Santos

Sat je kockastog oblika sa kućištem u srebrnoj boji sa zlatnim okvirom. Kazaljke sata su bele boje a sa strane se nalazi plavi kamen koji se nalazi na vrhu krunice.

Narukvica sata je od hirurškoh čelika sa sitnim zlatnim krugovima. Unutrašnjost narukvice je izgravirana Cartier logotipom.
Krajeve narukvice ukrašava prepoznatljiva Cartier kopča u srebrnoj boji.    

Sat pokreće automacki mehanizam koji je izuzetnog kvaliteta u poredjenju sa drugim replikama.  

Za razliku od drugih sličnih satova koji se mogu naći na tržištu a pritom su i skuplji, ovo je najkvalitetnija mirror 1/1 AAA R koju možete nabaviti po najpristupačnijoj ceni.

Zbog svog elegantnog i univerzalnog izgleda model sata je dostupan i u muškoj i u ženkoj varijanti.

Sat pre kupovine možete pogledati i uveriti se u njegov kvalitet što nije slučaj kod drugih prodavaca.

Takođje, sat je moguće preuzeti i lično ukoliko ste u Beogradu, i samim tim se ne izlažete dodatnom trošku poštarine i trošku otkupa kao što je slučaj kod kupovine preko online shop-ova koji robu isključivo šalju poštom.    

U poslednje vreme online shopovi i drugi prodavci nastoje da kopiraju moje oglase, što samo govori o atraktivnosti izbora aksesoara koje prodajem. Mnoge pozitivne ocene i komentari zadovoljnih kupaca su dodatni motiv da nastavim da ponudu učinim još akraktivnijom i pristupačnijom za sve kupce!

Za razliku od drugih prodavaca i on-line shopova koji isključivo imaju samo replike u svojoj ponudi a koje pritom prodaju po veoma visokim cenama, u mojoj ponudi možete naći veliki izbor originalnih stvari po pristupačnim cenama.

Pogledajte i ostale moje oglase, u ponudi imam veliki izbor luksuznih predmeta i aksesoara za sve ljubitelje elegantnih stvari.  O kvalitetu i ekskluzivnosti izbora artikala svedoče mnogi pozitivni komentari zadovoljnih kupaca.

 

ID Oglasa: #103704030
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.