slika
slika
1 od 2

Cipelarnik Shoe cabinet Ya Li

1.999 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
2.611
28
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pedja Shop 0631768350
Član od 14.04.2020.
Svi oglasi
Opis

Dame i gospodo, ako imate puno cipela koje se vuku po podovima vašeg doma do kuhinje ili spavaće sobe, vreme je da pronađete rešenje.

Nosač za cipele koji se može složiti 8 kolona Stalak za cipele može se brzo sastaviti uz minimalnu silu, zauzima malo prostora da vaše cipele budu organizovane, u formi i dalje od bilo kakvih zaigranih kućnih ljubimaca

Ušteda prostora

Prostor je uvek problem kada je reč o cipelama, a pomoću ovog nosača za cipele Stackable Shoe Cabinet 8 Column Shock Rack, moći ćete da sačuvate i cipele i prostor (pod) svog doma.

Ima minimalan i pojednostavljen dizajn i zauzima malu količinu prostora. Cipele se mogu složiti na 8 nivoa i lako im se pristupa, sortira i identifikuje.

Manji skup

Karakteristike

NEOBVEZNA FUNKCIONALNOST: Prema potrebi za skladištenjem, možete ukloniti međusloj kako biste čuvali ne samo čizme, visoke potpetice, već i tašne, kutije ili drugu veću dodatnu opremu. Police se mogu prilagoditi tako da odgovaraju visini koja vam je potrebna.

TRAJNI MATERIJAL I KONSTRUKCIJA: Ovaj ormar za police za cipele napravljen je od vremenski otpornih metalnih cevi, visokokvalitetnih PP konektora i netkanih tkanina koje se lako čiste, vodootporne su i otporne su na prašinu. Sigurno je dovoljno jak da primi gomilu cipela i dovoljno širok da stane u velike čizme bez opuštanja. Pored njih postoje dva bočna džepa koja mogu biti prikladna za čuvanje paketa za negu cipela ili čarapa.

NEPROPUSTA I JEDNOSTAVNA ZA MONTAŽU: Nosač za cipele sa poklopcem nalepnice na kuku i petlju čuva vaše cipele dalje od prašine i izbegava nered. Upravo ste trajne cevi sa adekvatno jakim plastičnim spojnicama spojili bez alata. Zatim povucite poklopac preko sklopljene police za cipele.

KORISNOST: Svestran za više prilika. Ovaj organizator cipela može vam osloboditi mnogo više životnog prostora, a vi ga možete smestiti u predsoblje, garderobu, spremište, hodnik ili balkon itd.

DIMENZIJE: 60x30x160cm braon boja

Slanje brzom poštom (NA PODRUČJU BEOGRADA POŠTARINA 350din BEZ OBZIRA NA NARUČENU KOLIČINU I TEŽINU ARTIKLA! ! ! ! ! (MOGUĆNOST ISPORUKE ISTI DAN) vašu robu preuzmite    __________________LIČNO__________________
na NOVOM BEOGRADU i ZEMUNU . . . Svaki dan novi oglasi! ! !
Telefoni za informacije i poručivanje: 063/1768350 i 063/1196467 ili 061/6639569 i 064/4027292
Ukoliko želite nešto da poručite:                
Pošaljite poruku preko KUPUJEM PRODAJEM sa vašim podacima:
-Ime i prezime.                 
-Ulica i broj.                 
-Mesto i poštanski broj.             
-Broj telefona za kontakt.  
-Ili SMS porukom na 063/1768350
________________________________________

Molimo vas pogledajte našu kompletnu ponudu oglasa klikom na --- SVI OGLASI--- ISPOD BROJA TELEFONA na našem KP nalogu ♡PEDJA SHOP♡
ID Oglasa: #101310148
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.