slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

DUSECI po MERI odlican kvalitet VEC OD

7.000 din

Beograd | Palilula
Novo
37.086
171
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Kreveti&dusecimirkovic
Član od 17.03.2017.
Svi oglasi
BRZI ROKOVI IZRADE I ISPORUKE Za kompletnu ponudu kreveta i duseka kliknite SVI OGLASI ispod broja Telefona. Pogledajte celu ponudu kreveta i duseka na nasem sajtu 
Prodaja Kreveta i Dušeka svih dimenzija i kvaliteta.   www. krevetidusecimirkovic. com

Kreveti od punog drveta parene bukve, u boji natur, trešnja, venge, orah, ceri i beli bajc. više modela i dimenzija u varijanti single, bračni, spratni. Singl kreveti vec od 10.000 din bracni vec od 20.000 din spratni 22.000 din. Pogledajte celu ponudu kreveta i duseka klikom na SVI OGLASI.

Dušeci svih kvaliteta od anatomskih pu pena, memorijske pene. Mogucnost izrade i vanstandarnih dimenzija. Vec od 7000 din. Pogledajte celu ponudu klikom na SVI OGLASI.

Besplatna dostava i montaža za Beograd , Nbgd, Zemun i celu Palilulu.  
Brzi Rokovi isporuke
Sve nase oglase za svaki krevet i dusek pojedinacno kao i cene za svaki model i svaku dimenziju mozete pogledati KLIKOM NA SVI OGlASI koji se nalazi ispod br telefona.  
Ili posetite nas lokal i uverite se u Kvalitet i odlicne Cene.  
Kreveti&Duseci Mirkovic
064-000-55-88.
ID Oglasa: #74766774
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.