• Nameštaj
  • Stolovi i stolice | Radni
  • Mesto
  • Stanje
Zlatni Oglas
Radni sto MZ

Tel. 0641536271 Viber. 0641536271 Whatsapp 0641536271 Izuzetno kvalitetni i dugotrajni ...

Kontakt
751
12
obnovljen

pre 2 dana

Beograd

Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Radni sto + stolica

Sto stolica fiokar Polovno puno drvo super stanje imamo ...

6.000 din
2
0

postavljen

danas

Beograd

Radni gejmerski sto

U ponudi Radni - gejmerski sto kupljen u Jysku ...

80 €
3
0

postavljen

juče

Futog

Radni sto Jasen

Kao nov Debljina ploce 2.5 cm 80x140x75

50 €
6
0

postavljen

juče

Beograd

Radni sto novo

Radni sto, kombinacija iverica i metalne nogice, moderni i prakticni ...

60 €
816
19

Apatin

Prodajem

Kancelarijska stolica, u odlicnom stanju.

2.000 din
3
0

postavljen

juče

Beograd

Radni sto

Radni sto u odlicnom stanju, radjen je po meri u ...

7.000 din
850
9

Beograd | Voždovac

Idi na

Stolovi i stolice | Radni

Kada razmišljaš o opremanju svog radnog prostora, bilo da je to kućna kancelarija ili profesionalni poslovni ambijent, na KupujemProdajem naći ćeš široku ponudu radnih stolova i stolica koji će odgovarati tvojim potrebama. Bilo da tražiš ergonomske stolice za dugotrajni rad, kompaktne radne stolove za male prostore ili luksuzne izvedbe za direktorske kabinete, sve to možeš pronaći na jednom mestu.

Radni stolovi i stolice za svaki ambijent

Za one koji teže minimalizmu i jednostavnosti, tu su stolovi čistih linija, dok ljubitelji klasičnog stila mogu birati između radnih stolova od punog drveta. Ergonomske stolice postale su imperativ za sve koji provode duže vreme sedeći. Ukoliko te privlači moderni dizajn, na KP ćeš pronaći brojne modele sa metalnim nogama, staklenim površinama i inovativnim rešenjima za odlaganje.

Da bi u velikom broju oglasa pronašao tačno ono što želiš, iskoristi filtere za pretragu. Upiši ključne reči poput "ergonomske radne stolice" ili "drveni radni stolovi" da precizno usmeriš svoju pretragu.

Putem KP Poruke ili navedenog broja telefona možeš u svakom trenutku proveriti dostupnost, cenu i mogućnosti isporuke za artikal koji te zanima. Dogovori se sa prodavcem oko svih detalja i završi kupovinu brzo i lako.

Prodaja radnih stolova i stolica na KP

Ako planiraš osvežiti svoj radni kutak novim stolom i stolicom, a stari komadi su i dalje u dobrom stanju, prodaj ih na KupujemProdajem. To je odlična prilika da oslobodiš prostor i zaradiš dodatni novac. Prilikom postavljanja oglasa, trudi se da navedeš sve bitne informacije - dimenzije, materijal izrade, eventualne mane ili oštećenja, i naravno, cenu. Kvalitetne fotografije koje precizno prikazuju stanje i izgled stola ili stolice bitno će doprineti brzini i uspešnosti prodaje.

Nakon što postaviš oglas, odgovaraj na upite potencijalnih kupaca sa razumevanjem i strpljenjem. Nakon što završiš sa prodajom, pozovi kupca da te oceni. Dobre ocene će ti sigurno olakšati sve buduće transakcije na KP.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.