slika

BRAUN Silk-expert Pro 5 PL5124

290 €

Kao novo - nekorišćeno
Novi Sad
236
2
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Pc Komponente
Član od 21.09.2011.
Svi oglasi
BRAUN Silk-expert Pro 5 PL5124 - IPL device + Venus razor and premium bag

 

U IZBORU, POTPUNO NOVE, UZ GARANCIJU I BRZU ISPORUKU KOMPJUTERSKE KOMPONENTE I JOŠ MNOGO TOGA.

Komponente ne držimo na lageru, narucujemo nakon Vaseg narucivanja, Ukoliko vas interesuje određeni prizvod, cena i dostupnost, pošaljite nam poruku i odgovorićemo u najbrežem mogućem roku. Cene su orjentacionog karaktera iz razloga što se ista menja kod dobavljača na svakodnevnom nivou.

Robu iz nase ponude saljemo kurirskom službom i postarinu placa kupac. Moguće je i lično preuzimanje u Novom Sadu, ali ono ne podrazumeva nasu isporuku na kucnu adresu kupca.

U izuzetnim slucajevima, za narucivanje je potreban avans a to zavisi od vrednosti ili prodajnosti narucene robe, kao i reputacije kupca,
koja se vidi na osnovu ostvarenih ocena na svom KP nalogu.

Svaki proizvod iz naše ponude poseduje garanciju koju ostvarujete preko serijskog broja. (treba cuvati ambalazu robe kao i stiker sa serijskim brojem na komponenti)

ID Oglasa: #127675433
Informacije

Moguce sklapanje konfiguracije po dogovoru.


-Oglasi se automatski obnavljaju

-Cene ne azuriramo jer se menjaju na svakodnevnom nivou!

 

-Rok za resavanje reklamacije ne zavisi od nas nego iskljucivo od dobavljaca, u zavisnosti od kvara reklamacija moze da potraje do 2 meseca.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.