slika
slika
1 od 2

Orgonit velika kupa-generator orgonske energije!

4.200 din

Kao novo - nekorišćeno
Beograd | Novi Bg.
964
27
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
Alternativni Centar Omega
Član od 08.11.2019.
kp izlog
Orgonit velika kupa - Prečnik osnove 100mm, visina 110mm. težina oko 800gr. Na vrhu se nalaze karneol, rozenkvarc, heliotrop-krvavi kamen i ametist.

Ne postoje dva ista orgonita. Svaki se pravi ručno i svaki je jedinstven. Orgoniti ne zahtevaju čišćenje ni punjenje

Dostava nije uračunata u cenu i iznosi oko 300 din za prozvode do 0,5 kg.
Dostava se vrši kurirskom službom i proizvod se šalje danas za sutra.

Takođe, sve proizvode možete preuzeti lično u našoj prodavnici u Beogradu(svakog radnog dana od 09:00-17:00h). Vikendom ne radimo.

Adresa - Beograd (YU biznis centar - Novi Beograd):
 Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59 (Telefon:  065/61-64-343 ili mobilni 064/549-68-65)

Opis proizvoda:


Bračni par Don i Karol Kroft su 2000. godine otkrili da mešavina katalizovane organske smole i neorganskih metalnih opiljaka, izlivena u kalupe od papira ili plastike, takođe može da da stvori supstancu koja privlači eteričnu-orgonsku energiju slično Rajhovim akumulatorima.

Da bi efikasno prikupljali, menjali i emitovali orgonsku energiju, u orgonite je dodata mala količina kvarcnih kristala, čime je obezbeđeno da orgoniti funkcionišu kao samostalni, konstantno funkcionalni akumulatori koji efikasno menjaju negativnu orgonsku energiju u pozitivnu orgonsku energiju. Pri tom nije potrebno praviti velike orgonske kutije, jer je nova generacija orgonita bila dovoljno mala da se postavi u prostor ili se nosi u džepu.

Kada se orgonit nađe u blizini izvora negativne, smrtonosne orgonske energije (SOR), veoma brzo će je transformisati u pozitivnu orgonsku energiju (POR). Tokom procesa hlađenja, smola u orgonitu se skuplja i trajno pritiska kvarcni kristal unutar orgonita čime se stvara dobro poznati kristalni piezoelektrični efekat (krajevi kristala postaju električno polarizovani). To je i jedan od razloga što orgoniti efikasno funkcionišu kao genaratori pozitivne energije.

Orgoniti utiču na energiju oko nas. Cena koju naš organizam plaća nezadrživom proces tehnološke modernizacije je ogromna. Disbalans prirodnih energija organizma izazvan elektromagnetnim zračenjima dovodi do ozbiljnih psihičkih i fizičkih problema. Loša iskustva iz prošlosti i tragične smrti u okruženju, takođe ostavljaju za sobom velike količine negativne energije. Orgonit jednostavno transformiše negativnu energiju u pozitivnu.

Dr Rajh je orgonsku energiju podelio na tri vrste:

OR - orgon - neutralna energija

POR - pozitivni orgon - energija blagotvorna po ljudsko zdravlje

SOR - smrtonosni orgon - negativna energija koja izazva zdravstvene probleme

Rajh je utvrdio da je SOR zapravo vrsta zatvorene, kapsulirane POR energije koja ne funkcioniše onako kako treba. Ta energija ne teče, ona stagnira ne samo u okruženju, već i u ljudskom organizmu. Stagnacija izaziva energetski disbalans koji može da izazove bolest. U prirodi, SOR je energija koju je stvorio čovek. Modernizacija i tehnološki razvoj stvaraju SOR. Emocionalni faktori, tragična iskustva i lično ponašanje pojedinaca takođe doprinose stagnaciji pozitivne orgonske energije (POR).

ID Oglasa: #86542723
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.