slika
slika
slika
slika
1 od 4

Pena za bezbolno uklanjanje dlacica

850 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
65
4
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dax
Član od 24.05.2020.
Svi oglasi

PENA ZA BEZBOLNO UKLANJANJE DLAČICA
Odstranite sve neženljene dlake na telu bez nelagodnosti!
Obogaćena vitaminima
Pena je obogaćena vitaminom E, a takođe i aloe verom. Prirodni sastojci potpuno blagotvorno deluju I čine kožu svežom, baršunastom i zdravom!
Bez bola i iritacija
Nema više bolnih iritacija koje Vas primoravaju da prekrivate delove tela! Pena za bezbolno uklanjanje dlačica ne ostavlja nikakve tragove na koži.
Čini kožu mekanom i glatkom
Kada prođete rukom po koži videćete koliko je mekana. Takav efekat nikada nećete moći da postignete ukoliko koristite grube produkte za depilaciju poput žileta ili voska!
Idealna za svakodnevnu upotrebu
Odlična je za letovanja i samouvereno nošenje kupaćeg kostima, idealna za neke specijalne kada želite da nosite haljinice ili suknje, ali I za svakodnevnu upotrebi u konstantno mekanu kožu.
Štedi Vaš novac
Nemojte više plaćati tretmane kod kozmetičara ili stalno kupovati nove brijače. Jedinstvena pena za uklanjanje dlačica štedi Vaš novac, hrani kožu i pritom Vas ne boli ništa!
Recite zbogom vosku i brijačima
Depilacija voskom može biti jako neprijatna, bolna, a ostavlja i iritacije na koži. Brijači su veoma nezgodni jer su grubi prema koži i prave posekotine. Da ne spominjemo urastanje dlaka! Zato Vam predstavljamo revolucionaran produkt koji će olakšati uklanjanje dlaka.
Brzo i lako uklanjanje dlačica sa kože
Inovativna pena je veoma prijatna za kožu, a ukoniće dlačice bez ikakvih neprijatnosti. Slobodno bacite sve brijače u smeće i zaboravite šta znači bol tokom depilacije
U samo nekoliko jednostavnih koraka
Promućkajte bočicu pre upotrebe, nanesite smesu na željenu regiju tela i protrljajte. Nakon toga sačekajte 5-10 minuta, pa prebrišite mokrim peškirom ili vodom – i to je to!
Za sve delove tela
Pena nema štetnih hemikalija tako da je pogodna za različite delove tela! Slobodno je koristite za noge, pazuhe, intimne delove! Ne ostavlja mirise i ni na koji način ne može oštetiti Vašu kožu.
Paket sadrži:
1x Pena za bezbolno uklanjanje dlačica – 98ml


ID Oglasa: #135647327
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.