slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Tachyon Gold - TAHIONSKA PLOČA, vaša energetska ploča!

5.100 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
865
36
pre 15 dana
Alternativni Centar Omega
Član od 08.11.2019.
kp izlog

Tahyon gold ploča je energetska ploča za aktiviranje životne energije. Napravljena je specijalnim postupkom tahionizacije - patentiranom metodom koja je razvijana duže od decenije. Izrađena je od legure bakra i presvučena 24-karatnim zlatom.

Koristi se za balansiranje, isceljenje i održavanje harmonije tela, uma i duha, čisti negativnu energiju, energizuje i optimizuje hranu i vodu, povećava lični energetski nivo, jača fizicku snagu, otpornost i izdržljivost organizma, eliminiše umor, poboljšava kvalitet spavanja i sna, redukuje stres, funkcioniše kao jak psihički štit, pojačava psihičke sposobnosti, intuiciju i svest, jača sinhronicitete i unapređuje manifestovanje, pomaže nam da se povežemo sa božanskim izvorom, poboljšava moć meditacije, molitve, lečenja na daljinu, ubrzava duhovni razvoj.


Dostava nije uračunata u cenu i iznosi oko 300 din za prozvode do 0,5 kg.
Dostava se vrši kurirskom službom i proizvod se šalje danas za sutra.

Takođe, sve proizvode možete preuzeti lično u našoj prodavnici u Beogradu(svakog radnog dana od 09:00-17:00h). Vikendom ne radimo.

Adresa - Beograd (YU biznis centar - Novi Beograd):
 Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59 (Telefon:  065/61-64-343 ili mobilni 064/549-68-65)


Opis proizvoda:

Tahionska energija razlikuje se od drugih formi energije po tome što ne pripada elektromagnetnoj realnosti. Prema profesoru Tileru sa Stenforda, tahioni postoje u magneto-električnoj (etarskoj) realnosti. Tahionska energija ima suprotan efekat (negativna entropija ili negentropija), čime zapravo promoviše postizanje više harmonije i balansa. Druga zapanjujuća karakteristika tahionske energije je njen potencijal nulte tačke. Sve u fizickom svetu ima specificnu talasnu dužinu, rezonancu i polaritet (+/- ili neutralni). Energija Nulte Tačke (nedirekcionalna) to sve nema, što znači da poseduje sposobnost simultane organizacije čitavog multidimenzionalnog spektra energija. To utiče na osobu na jedinstven način, zavisno od njenih energetskih potreba. Tahionska energija organizuje i održava pravilan balans i protok životne sile kroz sistem meridijana u ljudskom telu.

Tahionska energija nema određene polaritete i frekvence, pa se može primeniti na čitav multidimenzionalni energetski spektrar. Nulta Tačka predstavlja optimalno potencijalno stanje, idealni balans ili homeostazu.  Tahionske ploče omogućavaju ćelijama bolju moc prijema tahionske energije. Ravnoteža nivoa vode u telu je od suštinske važnosti za pravilnu cirkulaciju tahionske energije.  Tahionske ploče-aktivatori, premošćuju blokade izazvane stresom, zagadenjem, lošim navikama u ishrani i generalno lošim načinom života; održavajuci konstantni protok vitalne energije koju telo smesta iskorišcava da bi se reorganizovalo i harmonizovalo i redukovalo unutrašnji i spoljašnji haos.

Iako je ljudsko telo najosetljivija prirodna antena, problem je što se veoma često javljaju blokade koje prekidaju slobodni tok životne energije iz okoline. Bukvalno smo isceđeni stresom, elektromagnetnim zračenjima, zagadenjem i nezdravnim stilom života. Kljuc privlačenja viših energija je postati prijemčivija antena. Da bi smo to postigli, naše energetsko polje treba ponovo dovesti u ravnotežu, kako bi se smanjio i eliminisao haos u našim životima. To je upravo namena tahionskih ploča da stvore red iz haosa i da nam omoguce bolju prijemčivost za tahionsku energiju. Zbog nedirekcionalnih svojstava tahionskih proizvoda, oni su potpuno sigurni i efikasni za sve i svakoga.

Tahionska energija nije merljiva klasičnim fizickim metodama. Njeno delovanje je, medutim, lako utvrditi posredno - delovanjem na objekte, vodu i živa tkiva. Voda u blizini tahionizovanih materijala poprima izuzetna svojstva (ukus, moć da pojačava isceljujuće i životne procese); bol prolazi brže, a isceljenje je takode ubrzano. Tahjonski materijali formiraju vrtloge energije (vortex). Ti vrtlozi nalik na levak su stalniji i jačeg intenziteta ako tahionizovani materijal ima napravljen otvor, koji nije proizvoljan, nego je proračunat specijalnim formulama (teorija torzionih polja).  Tahyon gold ploče imaju specifican otvor koji nije simbol i ne može se tako posmatrati. On služi za lakše postizanje - savršenog vorteksa. Teorijski, postoji In i Out Vortex (ulazni i izlazni). U praksi, pošto se radi o nehercijanskim česticama bržim od svetlosti, In je istovremeno i Out, i obrnuto. To znači da nema veze kako se ploča okrene prema tkivu, ona zrači blagotvorno sa svake strane, jer je vrtlog čista energija.

 

ID Oglasa: #86400760
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.