slika
slika
slika
1 od 3

Zaper PLUS aparat - 3 programa, 2 naponska nivoa!

19.670 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
5.321
51
pre 8 dana
Odgovara na 73% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Alternativni Centar Omega
Član od 08.11.2019.
kp izlog
Zaper PLUS Aparat- 3 programa, 2 naponska nivoa:

1. CLASSIC: osnovni zaper

2. FB: eliminacija metilja

3. PLUS: frekvenca za priključenje zapikatora

Dostava nije uračunata u cenu i iznosi oko 300 din za prozvode do 0,5 kg.
Dostava se vrši kurirskom službom i proizvod se šalje danas za sutra.

Takođe, sve proizvode možete preuzeti lično u našoj prodavnici u Beogradu(svakog radnog dana od 09:00-17:00h). Vikendom ne radimo.

Adresa - Beograd (YU biznis centar - Novi Beograd):  Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59 (Telefon:  065/61-64-343 ili mobilni 064/549-68-65)


Opis proizvoda:

Istraživanje dr Klark je pokazalo da se ovom osnovnom frekvencom može eliminisati oko 100 parazita u svim stadijumima razvoja.

Paraziti koji žive u ljudskom organizmu izazivaju gotovo sve bolesti - od alergije, do kancera. Posle 40 godina izučvanja uzroka bolesti, Dr Hulda Klark dokazala je da se jednostavnim sredstvima, kakav je ZAPER aparat koji je konstruisala, može izvršiti potpuno čišćenje organizma za kratko vreme.

Svaka pozitivna ofsetna frekvencija ubija sve bakterije, viruse i parazite istovremeno, ako ima dovoljan napon (u ovom slučaju 5 do 10 volti), trajanje (sedam minuta) i frekvenciju.

Stvaranje pozitivnih ofsetnih frekvencija je najbolji način da se brzo ubiju svi patogeni organizmi. Ali za to je potrebno više tretmana. Potrebna su tri tretmana da se ubiju svi.

Prvi tretman zaperom ubija viruse, bakterije i parazite. Ali kroz nekoliko minuta često se vraćaju druge bakterije i virusi. Zaključila sam da su oni zarazili parazite, a ubijanje parazita ih je oslobodilo. Drugi tretman zaperom ubija oslobođene viruse i bakterije, ali se ubrzo ponovo pojavljuje nekoliko virusa. Mora da su oni inficirali neke od poslednjih bakterija. Nakon trećeg tretmana nikada nisam pronalazila bilo kakve viruse, bakterije ili parazite, čak ni satima kasnije. Zašto virusi unutar parazita nisu uginuli prilikom prvog tretmana? Možda zato što elektricitet putuje pretežno po spoljašnjosti predmeta. Telo parazita štitilo je njihovu unutrašnjost. Zato je moj raniji rad koji je toliko obećavao, pri kome su se sati provodili na generatoru frekvencija, donosio samo delimično ili privremeno poboljšanje - pošto sam tretman obavljala samo jednom a ne tri puta. I to objašnjava zašto od samo jednog tretmana generatorom frekvencija ili zaperom često dobijete prehladu! Zaper ne ubija zaštićene organizme kao što su oni koji bi mogli biti unutar vašeg želuca ili creva. Elektricitet putuje duž zida želuca ili creva, ne kroz njihov sadržaj. Zato se pokazalo da je u nekim slučajevima mnogo efikasnije kada se tretman zaperom kombinuje sa biljnom terapijom. Koje biljke i kako se one koriste je na veoma jednostavan način izloženo dalje u ovoj knjizi.

Garancija na proizvod je 3 godine.

Srdačan pozdrav,

Alternativni Centar Omega

Beograd (Novi Beograd): Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59

Telefon: 011 311 53 64
email: omegacor. office@gmail. com

Radno vreme: radnim danima 09:00 do 17:00h. Vikendom ne radimo.

 
ID Oglasa: #86289925
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.