slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Elektricni brijac 2in1 za muskarce

2.499 din

Beograd
182
4
pre 13 dana
Odgovara na 42% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Brzi Gonzales
Član od 14.08.2020.
Svi oglasi

Ултра чврст метални филм - Овај електрични бријач опремљен је врхунским, ултра танким, закривљеним филмом од тканине који одговара већини површина и дебео је само 0,02 мм.  Овај бријач је направљен од хипоалергијског материјала и обезбеђује сигурно бријање без иритација.  Полигонална тканина повећава површину контакта са вашим лицем и брадом, брада може лакше да уђе у рупу и могућ је глатки рез.


4 оштрице за сечење - Овим електричним бријачем за мушкарце нанотехнологија је делимично примењена на оштрицу како би одмах и без повлачења ошишала косу.  Интегрисане двоструке оштрице са задњим зубима у средини могу ухватити све длаке које недостају и не остављају скривену браду.  Поред тога, побољшана сечива омогућавају прецизнији рез.


Апарат за бријање 2 у 1 - Овај електрични бријач има изузетно оштар уграђени искачући тример са назубљеним ножевима индустријске класе.  Можете нежно притиснути према горе да бисте брзо и без трагова ошишали браду и залиске за чистије лице.


Суво и водоотпорно бријање - електрични бријач розиахоме можете користити за лако и брзо суво бријање.  Такође се може користити са мокром пеном за бријање за чисто умирујуће бријање.  Можете га испрати директно под водом или уклонити горњи поклопац и испрати остатке браде унутар бријача.  Велика отпорност на воду такође омогућава отпорност на бактерије.


Пуњива и моћна батерија - електрични бријач Розиахоме може се користити 3 минута након што је потпуно напуњен.  Батерија великог капацитета и равномерно пражњење осигуравају дуго трајање батерије.


ID Oglasa: #101705832
Informacije

Postovani

?Slanje se obavlja post exsoresom

Radimo licna preuzimanja u Beogradu

Svi artikli su u fabrickom pakovanju, Novi.

Za sve informacije pozovite na telefon☎️

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.