slika
1 od 1

PACO RABANNE INVICTUS Kupka / 100ml / Muški

15 €

Beograd | Zemun
838
20
pre 13 dana
Odgovara na 80% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Jovanka
Član od 19.04.2016.
Svi oglasi
Brend: Paco Rabanne
Zapremina:100 ml
Tip: Kupka
0600110508
0693056347
0612040850
posetite nas sajt parfemi-original. rs
Pogledajte moje ostale oglase.
Cene su sklone  promenama   nisu fiksne(proverite putem poruke na kp ili nas kontaktirajte) , kako ovde tako i na nasem sajtu (zavisi od trenutne nabavne cene )


Opis parfema Paco Rabanne Invictus

Toaletna voda Paco Rabanne Invictus Invictus namijenjena je svima koji rado pronalaze nove mogućnosti i čeznu za neponovljivim trenucima punih uzbuđenja!

  • aromatični miris
  • za aktivnog muškarca
  • za svaki dan
Sastav Baza

drvo gvajaka, hrastova mahovina, jantar, pačuli

Glava

mandarina, morske note

Srce

jasmin, lovorov list

Vrsta mirisadrveni, vodeni   O brandu Paco Rabanne

Paco Rabanne parfemi predstavljaju luksuz, kvalitetu i promišljenu ekstravaganciju. Mirisne kompozicije sakrivene u osobitim izrazitim flakonima su originalni poput života i stvaralaštva modnog dizajnera koji im je dao ime.

Paco Rabanne je pseudonim koji je donio slavu Franciscu Rabanedu Cuervu. Rođeni Španjolac je odrastao u Francuskoj gdje je surađivao s nekoliko pariških modnih kuća, prije nego je 1966. osnovao vlastiti brand. Njegovi eklektični modeli od nekonvencionalnih materijala su brzo privukli pažnju i brandu su otvorili put u svijet.

Već nakon 3 godine je predstavljen prvi parfem Paco Rabanne kojeg su od tada slijedili drugi brojni mirisi za muškarce i žene. Na početku pretežito cvjetne esencije su postupno dopunjavali drveni i začinski sastojci koji su mirisima osigurali čuveni chic i seksipil. Isti bez sumnje i danas karakterizira već odavno legendarni Paco Rabanne 1 Million.

U ponudi imamo preko 2000 parfema ORIGINALA i origimalih testera, kozmetiku MAX FACTOR , Setove za paklone sa kupkom ili body losionomORIGINAL PARFEMI ORIGINAL TESTERI ORIGINAL PARFEMI ORIGINAL SETOVI
Nalazimo se u Zemunu i tu se moze preuzeti licno u toku dana ili saljemo i pouzecem na adresu  250 din postarina fiksna!  
Besplatna dostava ZEMUN NOVI BEOGRAD STARI GRAD . .. ..
069/3056347
060/0110508
WhatsApp Viber

 

ID Oglasa: #76270063
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.