slika
slika
1 od 2

Roberto Cavalli Uomo Deodorant Stick 75ml ORIGINAL

22 €

Beograd
522
9
pre 2 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
AUTODELOVI PARFEMI ORIGINAL BG
Član od 05.02.2013.
kp izlog
Roberto Cavalli Uomo Deodorant Stik 75ml ORIGINAL

Toaletna voda Roberto Cavalli Uomo Uomo je izrazito muževan miris koji će vam pružiti samopouzdanje u bilo koje doba dana.

  • drvenasti aromatični miris
  • za modernog, samouvjerenog muškarca
  • prije svega za hladnije vrijeme

Svaki parfem Roberto Cavalli krije u sebi komadić neobičnog i osobitog šarma samog tvorca. 70-ih godina prošlog stoljeća, ovaj talijanski modni kreator privukao je pozornost svijeta mode pronalaskom specijalne tehnike printa na tekstilu, koja mu je omogućila eksperimentiranje s materijalima i dizajnom, kao i otvaranje vlastitog butika u Saint Tropezu. Seksi modna kolekcija sa životinjskim i egzotičnim motivima, i tipične traperice, ubrzo su postale legendarne, a jedan od promotora ovog branda bila je i Brigitte Bardot.

Prva parfemska voda Roberto Cavalli lansirana je 2002. godine i odiše provokativnim stilom ovog modnog kreatora. Žene iz cijelog svijeta očarane su toaletnom vodom Just Cavalli i njenim cvjetnim mirisom s drvenastom bazom. Talijanski luksuz i ekstravaganciju možete pronaći u svakom od 40 različitih parfema za žene i muškarce, kao i u mirisnim dodacima u koje treba uvrstiti i klasike poput vode poslije brijanja Roberto Cavalli


Uđite u svijet mirisa i odaberite parfem na original-parfem. rs ! U našoj ponudi pronaći ćete hiljade brendiranih parfema, toaletnih voda i mirisa za dom od preko dvesto svjetskih proizvođača.

U ponudi imamo preko 2500 parfema ORIGINALA i originalih testera,  kozmetiku MAX FACTOR ,  Lan. come ,  Clarins, Collistar, PUPA, Lalique  Setove za paklone sa kupkom ili body losionom 

 

Uz parfemske i toaletne vode, također nudimo i mirisnu kozmetiku i prekrasno upakovane poklon setove parfema koji su idealan poklon i za žene i za muškarce

Proizvode koje kod nas kupujete nabavljamo isključivo od provjerenih dobavljača čime osiguravamo isporuku originalnih i kvalitetnih proizvoda. Mirisi koje ćete naći u našoj ponudi su od istih proizvođača koji dostavljaju u klasične parfimerije.

Zašto smo tako pristupačni? Odgovor je poprilično jednostavan. Za razliku od klasičnih trgovina mi radimo s daleko nižim maržama. Ne moramo plaćati visoku najamninu u trgovačkim centrima, na trgovima u centru grada i sl. Troškovi za najamninu pa čak i male trgovine su visoki. Naravno mi za razliku od klasične trgovine prodajemo puno više proizvoda, a samim tim i kupujemo više, a zahvaljujući tome imamo puno bolje nabavne cijene.

Parfem (ekstrakt) –  sadrži 15 do 30 % mirisnog parfemskog ekstrakta u koncentriranom alk-oholu.
Parfemska voda (Eau de Parfum, EdP) –  sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 85–90% alko-holu.
Toaletna voda (Eau de Toilette, EdT) –  sadrži 4 do 8 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 80% alko-holu.
Kolonjska voda (Eau de Cologne, EdC) –   sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 70% alko-holu

Naručite svoje parfeme i kozmetiku u našoj web prodavnici i preuzmite svoj paket u poslovnici u Zemunu . U Showu Roomsu možete naći veliku ponudu parfema i kozmetike. Imamo mogućnost testiranja  na licu mjesta.

Molimo Vas da prije dolaska u Show Room  provjerite, da li je narudžba spremna za preuzimanje na tel: 011/3163032 ili e-mail: supersvastarica@gmail. com

Saljemo robu pouzecem Postexpresom ili Daily Expreesom  i placanje je pouzecem! ! BESPLATNA POSTARINA! ! ! ! !

Mogucnost licne dostave u Zemunu , Novom Beogradu, Banovom brdu, Starom Gradu… . .

Kontakt Telefon:   060/0110508   069/3056347 0612603609






ID Oglasa: #96764424
Informacije

Prodajemo

 

1. Original Parfeme

2. AA Kvalitet(replike)

⦁ Reklamacije na parfeme ne prihvatamo
⦁ Oglase i slike ne azuriramo, obnavljaju se automatski.
⦁ Cene i stanje su podlozne promenama, Ako se to desi javicemo vam odmah po upitu

Licno preuzimanje u Zemunu kod nas i saljemo preko kurira

Za eventualna ostecenja od kurirskih sluzbi ne odgovoramo ! !!

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.