slika
slika
1 od 2

Trimer za bradu i brijanje Micro Touch Trimer SOLO 3u 1-

1.000 din

Beograd | Palilula
1.402
20
pre 3 dana
Odgovara na 0% poruka.
Miša Nikolic 0616660903
Član od 27.03.2020.
Profi Micro Touch Trimer SOLO 3u 1-za sisanje i brijanje-Nov-Nekoriscen u orginalnom pakovanju.
PROFI MICRO TOUCH TRIMER koji ce vam omoguciti da imate savrsen obod, rub, oblik brade. Uz pomoc ovog uredaja vase brijanje ili oblikovanje brade i frizure je izuzetno lako i udobno.
Sve sto vam je potrebno se nalazi u paketu-OVO JE UNIVERZALNI SET ZA LICE I TELO. Ovaj Micro Touch Trimer ima na sebi NOZ-Precision-Engineered od nerdajuceg celika i uz njegovu pomoc mozete oblikovati bradu, kosu, uklanjati dlake sa tela ili se brijati bez vode, kreme, sapuna. . . . SVE TO SA JEDNOM UREDAJEM.

Zahvaljujuci okretnoj glavi, sada imate potpunu kontrolu prilikom koriscenja. Profesionalni trimer za bradu ima ugradeno LED osvetljenje za savrsene rezove, ivice i vise pogodnosti. Kada je baterija napunjena omogucava koriscenje do 60 minuta neprekidnog rada

U FABRICKOM PAKOVANJU SE NALAZI
-Profi Micro Touch Trimer SOLO 3 u 1
-3 nastavka za brijanje od 1-5mm
-punjac
ID Oglasa: #100181257
Informacije

Dajemo garanciju na fabricku ispravnost

sve informacije i porucivanje na 0616660903

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.