slika
slika
1 od 2

Derma roller

599 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
650
27
pre 9 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dax
Član od 24.05.2020.
Svi oglasi
Najbolja anti-age nega: derma roller
Derma Rolleri su male spravice sa pokretnom glavom na kojoj se nalazi mikro iglice različite dužine i različitog broja. Rolanjem po koži se stvaraju mikro kanali u koži čime se šalje signal u dublje slojeve kože za pokretanje procesa samoizlečenja. Ubrzava se i povećava proizvodnja kolagena koji se iz dubljih slojeva diže ka površini čime se izjednačavaju neravnine na koži, zateže se koža i postiže se generalno njen bolji opšti izgled.
Derma roleri za kućnu upotrebu se sve više koriste jer žene nemaju vremena da odlaze u salone a uz adekvatnu pripremu rolera i lice moguće je bez ikakvih komplikacija znatno popraviti izgled kože.
pomaže apsorpciju aktivnih sastojaka iz kozmetike koja se koristi (bolja apsorpcija i do 400%)
potpomaže zadebljanje kože
utiče na to da su fine linije i bore manje vidljive
poboljšava tonus kože
stimuliše kožu bez ikakvih oštećenja
mogu svi da ga koriste, bez obzira na uzrast, tip kože i regiju
Derma Roller se nalazi u sterilnom pakovanju, poseduje 540 sićušnih, stabilnih iglica.
Preporučuje se rolanje tokom prvog meseca 1x nedeljno, sledećeg meseca 2x mesečno a trećeg i svakog narednog meseca 1x mesečno kako bi se održali rezultati. Češće rolanje nije potrebno jer je neophodno dati koži vremena da zaraste. Realno je očekivati prve vidljive rezultate  tek nakon par nedelja, odnosno posle 2 do 3 meseca. Razlog za ovako "dug" period je jer toliko traje proces unutar kože.
Kako se koristi derma roller kod kuće?
Prvo je potrebno sterilisati derma roler. Nakon toga osušiti derma roler.
Očistiti kožu i dezifinkovati je.
Naneti kremu/koktel i rolati po licu.   
Rola se po 4 puta u 4 pravca.
Rolanje se izvodi laganim prelaženjem po koži i ne sme da boli. Nije potrebno stiskati kožu jer se time nepotrebno povređuje koža i mogu samo nastati komplikacije.
Nakon završenog rolanja namazati hidrantnu kremu.
Obavezno derma roler potopiti isprati pod mlazom vode i na minut potopiti u neko od sredstava za dezinfekciju koje ima antibakterijsko, antivirusno i antigljivično svojsto. Roler staviti na suv ubrus da se dobro osuši i tek potom ga vratiti u kutiju.
Takođe, rolanje se može raditi i na čistoj koži bez nanošenja bilo kakvih preparat već se neka krema ili koktel može naneti tek nakon rolanja.
Osećaj posle rolanja može biti žarenje i bridenje kože ali prolazi u roku od par sati. Ne preporučuje se korišćenje make up-a bar 12h nakon korišćenja derma rolera kako bi mikro kanali zarasli čime se izbegava da se pore zatvore.   
Broj iglica 540Duzina 1.0mm
ID Oglasa: #134013880
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.