slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Masazer gun

3.200 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
280
4
pre 13 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Masažer Gun
Opis stavke Karakteristike: Mini *ištolj za masažu mišića Brzi vibracioni masažer Teragun nakon fitnesa razgradite mlečnu kiselinu Ublažavanje bolova Opustite telo Opis: 1. Materijal: ABS, PP 2. Masažna glava: 4 2. Položaj menjača: 10 Karakteristike: 10 režima brzine i 4 zamenljiva masažna glava može vam doneti različita iskustva u masaži. Ručka protiv klizanja je zgodna za držanje, sa snažnim motorom koji lako doseže sve mišiće. Ugrađena litijumska baterija velikog kapaciteta može kontinuirano raditi oko 4 sata. Kompaktan i jednostavan za rukovanje, sa niskim nivoom buke čine ga idealnim za dom, kancelariju itd. Napomena: 1. Ne pritiskajte masažnu glavu dok masažni *ištolj radi. 2. Molimo vas da ne ostajete dugo na istom mestu. Paket uključuje: 1* *ištolj za masažu 4* masažne glave 1* USB 1* priručnik
ID Oglasa: #122423837
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.